DuList INUrednički izbor

Adriana Đurđević privukla je pažnju skupim detaljem i predmetom žudnje brojnih žena

Adriana Đurđević privukla je pažnju skupim detaljem i predmetom žudnje brojnih žena

‘Moj najdraži dio dana’, napisala je Adriana Đurđević na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira pred stolom ispunjenim ukusnom i zdravom hranom iz vlastite kuhinje. Ipak, nezamijećeno nije mogao proći ni njen kućni stajling složen od trendi dizajnerskih komada i efektnih modnih dodataka. Bolja polovica četiri godine mlađeg braniča francuskog kluba Marseille odjenula je asimetrični bijeli topić s puf rukavima vrijedan oko 1095 kuna, koji potpisuje popularni londonski brend Self-Portrait, kako prenosi Cover Style.
Adriana ga je kombinirala s uskim crnim bermudama, a akromatski stajling razbila je upečatljivim i vješto stiliziranim modnim dodacima.
Tako je oko glave zavezala prljavo ružičastu maramu prestižnog talijanskog brenda Moschino upotpunjenu motivima medvjedića. Ovaj stajliš dodatak, nosiv na mali milijun načina, koštao ju je oko 1170 kuna.
Ipak, svu pažnju ukrao je skupocjeni detalj koji krasi njenu ruku. Riječ je o zlatnoj narukvici s potpisom luksuznog brenda nakita i satova Cartier, a model je poznat pod nazivom Love. Ova narukvica kreirana je prije 50 godina te se prodaje po vrtoglavo visokoj cijeni od oko 44 tisuće kuna, piše Cover Style. Kao takva, već pola stoljeća predmet je žudnje mnogih žena, a u prilog tome ide i podatak da joj vrijednost iz godine u godinu raste.

Izvor: Cover Style

Foto: Instagram / @adrianadurdevic

Adriana Đurđević privukla je pažnju skupim detaljem i predmetom žudnje brojnih žena

 

 

View this post on Instagram

 

My fav part of the day. ✨ #healthyfood #healtylife #staypositive #stayhome #brunch #brunchtime #homesweethome

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist