Aktualno

ACI marina ‘Veljko Barbieri druga najbolja marina na Jadranu

ACI marina 'Veljko Barbieri druga najbolja marina na Jadranu

ACI marina ‘Veljko Barbieri’ u Slanom druga je najbolja marina na hrvatskom Jadranu prema ocjeni nautičara.

Riječ je o akciji Nautičke patrole Jutarnjeg lista čija je posada krstarila cijelim Jadranom, posjetila 32 marine i provela anketu među 1131 nautičarem.

Prema rezultatima provedene ankete izuzetan rezultat polučila je nova, skoro pa najmlađa ACI marina na Jadranu, ACI marina ‘Veljko Barbieri’ u Slanom koja je u oštroj konkurenciji između 32 marine osvojila fantastično drugo mjesto te time potvrdila svoju poziciju među zahtjevnom nautičkom publikom.

Zbog ugodne atmosfere, spokojnog ambijenta uvale i mjesta te okolice koja nudi skrivene uvale sa prekrasnim plažama, mnogi nautičari odabrali su je nakon prvog posjeta kao mjesto cjelogodišnjeg boravka te je marina „Veljko Barbieri“ samo u godinu dana skoro popunila sve svoje kapacitete.

Direktorica ACI marine Veljko Barbieri u Slanom, Danijela Crljen, ugodno iznenađena osvojenim drugim mjestom izjavila je:
-Jako smo sretni što su nautičari prepoznali naš trud. Nagrada za drugu najbolju marinu u Hrvatskoj čini nas ponosnima. Naš moto „Osmijeh otvara sva vrata“ je nešto na čemu inzistiram od početka, kako prema gostima tako i jedni prema drugima u marini. Ljubaznost i individualizirani pristup ključ su uspjeha u turizmu – rekla je Crljen.

ACI marina Cres odabrana je od strane većine anketiranih nautičara za posebno priznanje u kategoriji „Moja najdraža marina“, a posebno priznanje Nautička patrola Jutarnjeg lista dodijelila je ACI-ju kao jedinstvenom lancu marina za izuzetan doprinos razvoju nautičkog turizma.
Svečano proglašenje najbolji marina na Jadranu u sezoni 2017. godine održano je uz nazočnost ministra turizma Garija Cappellija te direktora Hrvatske turističke zajednice Kristijana Staničića.

Pročitajte još

Dubrovačke balerine na međunarodnom natjecanju postigle izvrsne rezultate

Dulist

PRIDRUŽITE SE Studentska akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Dulist

NAKON ISPADANJA LEJLE Tarik Filipović odgovorio hejterima: ‘Vi ste psihopati i sadisti’

Dulist