Aktualno

[700 I VIŠE SUDIONIKA!] U Dubrovnik stižu zvijezde estetske medicine i kirurgije

U Dubrovniku se i ove godine održava TAMC, kongres estetske medicine u organizaciji ‘Poliklinike Milojević’, estetskog liječnika dr. Nikole Milojevića. Jubilarno peto izdanje TAMC kongresa, održat će se u dubrovačkom hotelu Palace, od 6. do 8. listopada.

S gotovo 700 sudionika iz 40 zemalja i više od 30 sponzora TAMC se prometnuo u pravi internacionalni kongres, pa se tako očekuju estetski liječnici i kirurzi iz Argentine, Kanade, SAD-a, Južne Koreje, Poljske, Turske, Velike Britanije, Njemačke, Austrije, Italije, Bugarske, Grčke, Egipta, Libanona, Indije i Nizozemske. Iz Hrvatske i Srbije očekuje se oko 200 sudionika, kirurga, liječnika estetske medicine, ali i stomatologa.

Među predavačima su Tapan Patel i Tatjana Pavičić (ujedno i predsjednik, odnosno potpredsjednica znanstvenog odbora TAMC-a), Jonathan Sykes, Koen de Boulle, Jani van Loghem, Dario Bertossi, Sabrina Shah Desai i Konstantin Frank, najveće su zvijezde estetske medicine i kirurgije na svijetu.

Osim predavanja, sudionici će imati priliku upoznati se s najnovijim dostignućima estetike kroz edukativne video snimke, live injektiranje iz botoxa, filera ili krvne plazme, live sekcije za oblikovanje tijela, lasere za lice, lifestyle i longevity session , ali i veliki simpozij vezan uz marketing u estetici. Za sve estetske kirurge održat će se i veliki kirurški session.

Osim velikog svečanog otvorenja, očekuje se i Cocktail networking event i TAMC gala večera na kojoj će se obilježiti 5 godina od prvog TAMC kongresa, a očekuju se i brojna iznenađenja. Na svečanom će se otvorenju liječnicima koji podržavaju TAMC, a uživaju visoku reputaciju u svijetu estetske medicine, dodijeliti tradicionalne TAMC Academy Awards. Dobitnici su odabrani od strane znanstvenog odbora, a ove će se godine prvi put dodijeliti i Lifetime achievement award i to jednoj od najsjajnijih zvijezda u povijesti estetske medicine.

Pročitajte još

TONČI TADIĆ O FUZIJI, CIJENAMA ENERGENATA I PUTINOVOM RATU Svaki megavat iz kućnog solara jedan je megavat manje ovisnosti o Putinu

Profesorica Mirjana Žeravica i ove godine vodi pripreme za maturu iz hrvatskog jezika

Dulist

FOTO Vijenci i cvijeće za sve poginule na moru

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija