Politika

61 (Šuica) : 18 (ostali)

HDZv

U srijedu navečer su završene izborne skupštine u svih jedanaest temeljnih organizacija HDZ-a na području Grada Dubrovnika, javljaju iz gradskog HDZ-a.

Na izbornoj skupštini Gradske organizacije HDZ-a Dubrovnik, koja će se održati u subotu 17. ožujka 2012. sudjelovat će 130 izaslanika, od kojih je 79 izabrano u proteklih mjesec dana na skupštinama u jedanaest temeljnih ogranaka, dok ostale izaslanike čine članovi aktualnog Gradskog odbora, gradski vijećnici te drugi stranački dužnosnici.
 
Od ukupno 79 izabranih izaslanika, 61 izaslanik izabran je na prijedlog aktualnog Gradskog odbora HDZ-a Dubrovnik kojeg predvodi Dubravka Šuica, dok je samo 18 izaslanika izabrano temeljem ostalih prijedloga.
 
– Iz ovoga je jasno da aktualni Gradski odbor HDZ-a ima nedvojbenu podršku članstva na području Gradske organizacije Dubrovnik čime je rezultat izborne skupštine na kojoj se biraju i izaslanici za Izbornu skupštinu Županijskog odbora HDZ-a DNŽ, već večeras izvjestan – navodi se u priopćenju Gradskog odbora HDZ-a.

Obuljen u Gružu, Miloglav u Pile – Kono

Inače, HDZ-ovci su izvjestili kako su u dubrovačkom HDZ-u održani ponovljeni izbori za temeljne ogranke Gruž i Pile-Kono. Mladi apsolvent građevine Mario Obuljen ponovno je jednoglasno izabran sa 71 glasom za novog predsjednika Temeljnog ogranka Gruž.
 
Na izbornoj skupštini Temeljnog ogranka Pile-Kono u nadmetanju između dvaju kandidata ponovno je pobjedio Davor Miloglav s 34 glasa, dok je protukandidatkinja Alida Andlošek dobila 24 glasa – piše u priopćenju gradskog HDZ-a.
 

Pročitajte još

SDP-OVI VIJEĆNICI O DOZVOLAMA NA POMORSKOM DOBRU ‘Spremni za sve izazove, ali nespremni za sezonu’

Dulist

O GRADONAČELNIKOVOM RADU Bonačić Obradović: Frankovića će ocjenjivati građani

Andrea Falkoni Račić

ANDRO VLAHUŠIĆ Kroz osam godina nije razvijen nijedan novi turistički proizvod, grad smo reda i zabrana

Dulist