DuList PROMO

5 najboljih maski za kosu za blistavi sjaj i snagu

IMG 8154 1

MAKEUP je za vas pripremio izbor top 5 najboljih maski za kosu, stoga odaberite najbolju opciju za sebe i počnite brinuti o svojoj lijepoj kosi već danas!

Ljepota frizura mijenja se svake godine. Nekad je bila u modi savršeno ravna plava kosa, zatim je bila u modi kovrčava tamna kosa, a svaki put kada radimo određene manipulacije s kosom, ona nam definitivno vrišti: ‘Pomozite mi, molim vas!’.

Zato morate njegovati svoju kosu, jer je toliko važno održati njenu zdravu strukturu, hidratizirati je i napuniti hranjivim tvarima. MAKEUP je za vas pripremio izbor top 5 najboljih maski za kosu, stoga odaberite najbolju opciju za sebe i počnite brinuti o svojoj lijepoj kosi već danas!

Kerastase Masquintense Nutritive

Hidratantna maska ​​za kosu Masquintense Nutritive od Kerastase je intenzivan proizvod za njegu fine i normalne do vrlo suhe kose. Dizajniran za duboku prehranu, jer maska ​​sadrži biljne proteine ​​(pšenica, kukuruz, soja) i razne masne kiseline koje pridonose zasićenju kose važnim hranjivim tvarima. Masquintense Nutritive također uključuje niacinamid, derivat vitamina B3, koji jača kosu, čini je sjajnijom i potiče sintezu keratina.

Uz pomoć ove maske kosa postaje manje lomljiva, glatkija i zadržava svoj sjaj .Ona je zaista najbolja maska ​​za suhu kosu!

Olaplex №8 Blond Intense Moisture Mask

Poznata marka profesionalne kozmetike Olaplex odlikuje se jedinstvenim razvojem koji štiti kosu od negativnih učinaka kemijskih i toplinskih čimbenika.

Intenzivno hidratantna maska, koju su razvili majstori tvrtke, dat će vašim kovrčama volumen i sjaj, kao i vratiti oštećenu strukturu vlakana kose. Visoko učinkovita formula sadrži bis-aminopropil diglikol dimaleat — aktivnu komponentu sposobnu rekonstruirati disulfidne veze u nitima i vratiti izgubljenu elastičnost. Ako bojite kosu, onda je najbolja maska za vašu kosu, jer zahtijeva puno njege!

K18 Hair Biomimetic Hairscience Leave-in Molecular Repair Mask

Najbolja maska za kosu iz K18 razvijena je na temelju jedinstvenog patentiranog peptida K18Peptide™ koji ima sposobnost prodiranja u središte strukture kose, obnavljanja prekinutih keratinskih veza odgovornih za snagu i elastičnost kovrči.

K18Peptide™ je analog prirodne komponente koja izgrađuje kosu, zahvaljujući kojoj ona postaje svilenkasta i gušća. Veliki plus je što se radi o maski za kosu koja se ne ispire i obnavlja oštećenu kosu u samo četiri minute, što je dokazano kliničkim testovima. Brzo nanesete masku na kosu, 4 minute i vaša kosa već ima savršen izgled!

L’Oreal Professionnel Metal Detox Anti-deposit Protector Mask

Svakim pranjem kosa je izložena metalima koji mogu dovesti do oštećenja kose. Inovativna profesionalna maska ​​za kosu tvrtke L’Oreal Professionnel, Metal Detox, dizajnirana je za smanjenje lomljenja kose bilo koje vrste i zaštitu od neželjene promjene boje uzrokovane nakupljanjem metala.

Ovo je doista jedna od najboljih maski za kosu kod kuće koja daje prirodan sjaj, povećava volumen i elastičnost za zdrav izgled. Upravo s ovom maskom možete prirediti spa dan čak i kod kuće!

Moroccanoil Weightless Hydrating Mask Moroccanoil

Zadržavanje vlage ključni je aspekt u njezi fine kose, budući da određuje njezino zdravlje. Weightless Hydrating Mask Moroccanoil izvrstan je izbor za hidrataciju kose kojoj nedostaje volumena. Ova najbolja maska za suhu kosu obnavlja njenu strukturu, zasićuje je korisnim elementima, daje joj vitalnost i vraća joj prijašnji sjaj.

Formula ove maske temelji se na prirodnim sastojcima, posebice ulju argana, koje vašoj kosi daje volumen i veličanstvenost, čini je snažnom i elastičnom te joj vraća živahan sjaj. Jedan proizvod, a toliko magije!

Odaberite svoje najbolje maske za kosu i uživajte u svojoj raskošnoj frizuri! I ne zaboravite da ste već lijepi!

Pročitajte još

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada

KINEMATOGRAFI Novi naslovi u novom kino tjednu

Željka Krstulović