DuList IN

4. rođendan UNIDU radija

4. rođendan UNIDU radija

Sveučilišni UNIDU radio dana i sutra slavi dvije velike obljetnice – četvrti rođendan i godinu dana emitiranja programa na frekvenciji 97,5 MHz.

Emitiranje programa UNIDU radija na internetu, podjećaju Uniduovci, započelo je 20. prosinca 2007., a tri godine kasnije, 21. prosinca 2010. počelo je i emitiranje na 97,5 MHz na užem području grada Dubrovnika. Kroz četiri godine rada upravo je UNIDU radio brojnim studentima Odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku bio prva stanica medijske karijere i stjecanje iskustva.

– Maštovita i opuštena studentska ekipa, raznovrsne emisije i kvalitetna glazba razlog su zbog kojeg broj slušatelja UNIDU radija raste iz godine u godinu. U moru sličnih postaja, UNIDU radio zna kako zadržati slušatelje, posebno dubrovačke studente i udovoljiti njihovim različitim glazbenim i ostalim interesima – poručuju Uniduovci.

Za proslavu svog rođendana ekipa UNIDU radija dijelit će brojne nagrade slušateljima, a u program će se javljati i kolege s ostalih studentskih radijskih postaja iz cijele Hrvatske. Uz vrijednu ekipu u studiju, dio 'radioaktivaca' bit će na terenu, gdje su također planirane nagradne igre za slušatelje, kao i još mnoga iznenađenja.
 

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist