DuList IN

4. rođendan UNIDU radija

unidulogo

Sveučilišni UNIDU radio dana i sutra slavi dvije velike obljetnice – četvrti rođendan i godinu dana emitiranja programa na frekvenciji 97,5 MHz.

Emitiranje programa UNIDU radija na internetu, podjećaju Uniduovci, započelo je 20. prosinca 2007., a tri godine kasnije, 21. prosinca 2010. počelo je i emitiranje na 97,5 MHz na užem području grada Dubrovnika. Kroz četiri godine rada upravo je UNIDU radio brojnim studentima Odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku bio prva stanica medijske karijere i stjecanje iskustva.

– Maštovita i opuštena studentska ekipa, raznovrsne emisije i kvalitetna glazba razlog su zbog kojeg broj slušatelja UNIDU radija raste iz godine u godinu. U moru sličnih postaja, UNIDU radio zna kako zadržati slušatelje, posebno dubrovačke studente i udovoljiti njihovim različitim glazbenim i ostalim interesima – poručuju Uniduovci.

Za proslavu svog rođendana ekipa UNIDU radija dijelit će brojne nagrade slušateljima, a u program će se javljati i kolege s ostalih studentskih radijskih postaja iz cijele Hrvatske. Uz vrijednu ekipu u studiju, dio 'radioaktivaca' bit će na terenu, gdje su također planirane nagradne igre za slušatelje, kao i još mnoga iznenađenja.
 

Pročitajte još

PRIPREMITE KOKICE Što donosi novi program Kinematografa Dubrovnik?

Dulist

Promidžbeni film TZ općine Konavle ‘Come home’ osvojio je prestižni bronačni Telly Award

Dulist

Mihaela Pavlović natjecat će se u četvrtfinalu popularnog ‘Survivora’

Dulist