Sport

18 UTAKMICA, 17 POBJEDA KOŠARKAŠA Ivan Perinčić dobio najbolji poklon za rođendan

kosarka03 1

Treneru KK Dubrovnik  Ivanu Perinčiću za njegov 46. rođendan stigao je najljepši poklon – 17. uzastopna pobjeda u Prvoj muškoj ligi. Kako donose iz kluba, kod kuće su u 18. kolu svladali Ribolu Kaštela rezultatom 83-65 (16:21, 22:8, 19:13, 26:23).

-Znali smo da nas očekuje neugodan susret protiv, uoči susreta trećeplasirane momčadi. To se i pokazalo u prvoj četvrtini u koju smo ušli uspavano, a kada smo se probudili, falilo je preciznoti. No, sve se to popravilo u drugom periodu u kojem smo gostima dozvolili samo 8 koševa. Druga četvrtina dala nam je pristojno vodstvo, koje smo na kraju i zadržali – pišu tijek utakmice iz KK Dubronik.

-Još jednom dobra obrana dala nam je sigurnost i mirnoću u napadu – istaknuo je to trener Perinčić nakon susreta, čestitajući igračima na najljepšem poklonu za rođendan i sjajnom nizu pobjeda koji i dalje traje.

Još jednom odličnu utakmicu odigrao je Javon Levi (20 poena, 5 asistencija, 4 skoka, 3 ukradene lopte). Petar Dubelj nastavlja svoju odličnu formu (18 poena, 4 asistencije, 3 skoka). Sjajna utakmica i našeg Kristijana Šutala (13 poena, 8 skokova). Filip Vujičić (11 poena, 7 skokova, 4 asistencije) ponovno je svojim potezima izmamio pljesak dubrovačke publike. Gvido Guštin 8 poena, 2 skoka i asistencije. Nikola Došen 6 poena i 3 skoka, Jakov Vujičić 5 (uz 2 skoka i asistencije), Vlado Zadro 2 poena. Naš kapetan Ivan Vodopija upisao je 3 skoka i 1 asistenciju. U sastavu je bio i Petar Miović. Trener Ivan Perinčić, pom. trener Željko Vreća.

Slijedi gostovanje kod posljednjeplasirane momčadi, koja i dalje nema pobjedu ove sezone, Opus Puntamika.

-Treneru Ivanu Perinčiću u ime cijelog kluba želimo sretan rođendan! – čestitali su treneru.

Pročitajte još

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist