DuList IN

13. Dječji zimski festival

Trinaesti po redu "Dječji zimski festival" u organizaciji studenata Američkog koledža za menadžment i tehnologiju, održat će se u nedjelju, 11. prosinca, od 15 do 18 sati u prostorijama RIT/ACMT-a, na adresi Don Frana Bulića 6.

 
Studenti pozivaju djecu, uzrasta od 3 do 10 godina, i njihove roditelje da im se pridruže. Ulaz na Festival je slobodan. Više od 60 volontera, studenata RIT/ACMT-a, koji su marljivo prikupljali donacije i pripremali ovaj događaj, pretvorit će prostorije RIT/ACMT-a u magičnu i veselu blagdansku priču, gdje će svako dijete naći ponešto za sebe. Male posjetitelje ovogodišnjeg Festivala očekuje odlična zabava uz kreativne radionice, mnogobrojne natjecateljske igre, te ples i glazbu. Vrhunac zabave bit će posjet Djeda Božićnjaka i njegovih pomoćnika koji će djeci dijeliti poklone.

Festival organiziraju volonteri, studenti RIT/ACMT-a. Financiran je od RIT/ACMT-a, uz podršku nekoliko sponzora kao što su: Croit, Ter Marketing, X-Media, Dubrovnik Rent i drugi.
– Dječji zimski festival jedini je festival na dubrovačkom području slične tematike. Organizira se već trinaestu godinu za redom, počevši od 1999. godine. Interes za dosadašnje Festivale bio je jako velik. Na prošlogodišnjem sudjelovalo je oko 300 mališana iz Dubrovnika i okolice. Radujemo se velikom odazivu i ove godine, poručuju organizatori.
 

Pročitajte još

[VIDEO] Poslušajte Nilinu i Sebinu obradu ljubavne pjesme velikog Arsena

Dulist

VEČERA ZA 5 Gledatelji nisu zadovoljni ocjenama za Marka

Dulist

Otkazana humanitarna večera u Mimozi, novi datum će se znati na vrijeme

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija