Sport

1. REGATA MINI KUPA VSD Neptunaši povratak na natjecanja obilježili s 14 medalja!

1. REGATA MINI KUPA VSD Neptunaši povratak na natjecanja obilježili s 14 medalja!

Prvi nastup nakon prisilnog odmora veslači Neptuna odradili su u subotu 27. lipnja.
Kako navode na svojoj stranici, zbog niskog vodostaja nije se veslalo u Vrlici, već je 1. regata Mini kupa Veslačkog saveza Dalmacije održana u Splitu. Od dalmatinskih klubova izostali su samo članovi HVK Marina Kaštela i zadarskog Jadrana, a zbog zatvorene granice nisu mogli doći i članovi Rame iz Bosne i Hercegovine.
Pod vodstvom trenera Pava Bečića, profesora Mladena Marinovića, tajnika Mara Kapovića i Lovra Čondrića, Neptunovog reprezentativca, koji je trener škole veslanja, osvojili su u Splitu 14 medalja od čega šest zlatnih i šest srebrnih te dvije brončane.
Prvi su bili Matej Metković u skifu u konkurenciji seniora, Roko Bogdanović u skifu u konkurenciji kadeta, zatim juniorski dvojac na pariće (Roko Mucić i Antonio Štrman), dvojac na pariće mlađih juniora (Maro Mojaš i Toni Pulić), dvojac na pariće seniorki (Lucija Mazić i Nika Sebastian) te jola mlađih kadeta (Pavo Krištić, Duje Golemac, Marko Čučković, Luka Bulaš i kormilar Marin Cvjetović).
Srebro su izveslali juniorski dvojac bez (Antonio Štrman i Roko Mucić), Lovro Čondrić u skifu u konkurenciji seniora, dvojac na pariće kadeta (Ivan Pecotić i Roko Negodić), dvojac na pariće juniora (Jan Miošić i Matija Medi), Ivana Krištić u skifu u konkurenciji seniorki, te druga posada jole mlađih kadeta (Dominik Lalatović, Josip Papak, Borna Tomaš, Roko Sekondo i kormilar Leonardo Pezo).
Brončani su bili dvojac na pariće mlađih kadeta (Luka Štrman i Antonio Pinčević), te treća posada jole mlađih kadeta (Pjero Vuletić, Dominik Ramić, Andro Besjedica, Lovro Vujnović i kormilar Petar Tepšić).
Idući nastup je na regati Zagreb Open na Jarunu (od 2. do 5. srpnja).

Pročitajte još

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist

Plivački klub Jug osvojio 13 medalja, od toga osam zlatnih!

Dulist

KUP GRADA SARAJEVA Natjecatelji JK Dubrovnik donijeli doma četiri medalje

Dulist.hr