DuList IN

Županov Božićni domjenak

Nikola Dobroslavić, župan Dubrovačko – neretvanski bio je domaćin tradicionalnog Božićnog domjenka koji se danas održao u restoranu Klarisa.

Direktori županijski tvrtki, predstavnici Grada Dubrovnika i gradskih tvrtki te biskupije odazvali su se domjenku.

– Ovo je vrijeme kad se prisjećamo godine koja je na isteku. Mi u Županiji smo se trudili u skladu sa svojim programom biti na pomoć našim sugrađanima, biti na korist gospodarstvu, institucijama, našim braniteljima, obiteljima poginulih branitelja, našoj domovini Hrvatskoj. Zahvaljujem se na suradnji, koju ocjenjujem odličnom i doista mogu reći da volja za tom suradnjom nije izostala u nijednom slučaju, pa čak i onda kad po nekim pitanjima nismo imali podudarna mišljenja. Na građanima je da ocjenjuju naš rad, ali ja želim vjerovati da smo u protekloj godini opravdali ono što smo željeli kod građana postići, a to je ozbiljnost, odgovornost i vjerodostojnost – istakao je u obračanju uzvanicima župan Nikola Dobroslavić, zaželjevši svima sretan Božić i puno uspjeha u poslu i zdravlja u Novoj godini.

Tko sve nije propustio županov tratamenat pogledajte u fotogaleriji Zvonimira Pandže… 

Pročitajte još

‘Slatko kao cukar’ – svijeće koje su sve, samo ne obične!

Maria Prkut

KONCERT NAKON DVIJE GODINE Opet će se ‘prašiti’ na Puntiželi!

Dulist

Valamar pokreće ekskluzivni glazbeni program Sounds of Places

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija