DuList IN

Županov Božićni domjenak

Nikola Dobroslavić, župan Dubrovačko – neretvanski bio je domaćin tradicionalnog Božićnog domjenka koji se danas održao u restoranu Klarisa.

Direktori županijski tvrtki, predstavnici Grada Dubrovnika i gradskih tvrtki te biskupije odazvali su se domjenku.

– Ovo je vrijeme kad se prisjećamo godine koja je na isteku. Mi u Županiji smo se trudili u skladu sa svojim programom biti na pomoć našim sugrađanima, biti na korist gospodarstvu, institucijama, našim braniteljima, obiteljima poginulih branitelja, našoj domovini Hrvatskoj. Zahvaljujem se na suradnji, koju ocjenjujem odličnom i doista mogu reći da volja za tom suradnjom nije izostala u nijednom slučaju, pa čak i onda kad po nekim pitanjima nismo imali podudarna mišljenja. Na građanima je da ocjenjuju naš rad, ali ja želim vjerovati da smo u protekloj godini opravdali ono što smo željeli kod građana postići, a to je ozbiljnost, odgovornost i vjerodostojnost – istakao je u obračanju uzvanicima župan Nikola Dobroslavić, zaželjevši svima sretan Božić i puno uspjeha u poslu i zdravlja u Novoj godini.

Tko sve nije propustio županov tratamenat pogledajte u fotogaleriji Zvonimira Pandže… 

Pročitajte još

‘Mala truba’ podijelila recept za slasni limun kolač

Dulist

[VIDEO] Poslušajte Nilinu i Sebinu obradu ljubavne pjesme velikog Arsena

Dulist

Katija Guljelmović: Moja prijateljica je izgubila bitku s rakom. Zbog toga sam odlučila donirati nagradu

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija