Aktualno

Županijska komora organizira manifestaciju kojoj će u fokusu biti nekretnine

antenepjatipovijesna jezgra

HGK – Županijska komora Dubrovnik organizira manifestaciju kojoj će u fokusu biti nekretnine, pod nazivom RealDU, 23. veljače, u hotelu Libertas Rixos.

Manifestacija će imati fokus na nekretninama koje se iznajmljuju u turističke svrhe – oporezivanje i tretman iznajmljivača u razdoblju pred nama; nekretninama kojima se trguje u kupoprodaji – stambena politika, GUP, kako nekretnine pripremiti za prodaju i property management (upravljanje nekretninama i održavanje). Riječ je o industriji u nastajanju koja iz godine u godinu ima sve veću perspektivu rasta u turističkim destinacijama.

Cjelodnevni event bit će podijeljen u dvije faze. Započet će s Okruglim stolom na temu novog Zakona o turizmu i najavljenog plana upravljanja destinacijom te sve češćih „šuškanja“ o uvođenju poreza na nekretnine. Sudionici okruglog stola su predstavnici Ministarstva financija, Ministarstva turizma, Grada Dubrovnika te predstavnici struke. Bit će ovo odlična prilika iz prve ruke čuti sve što nas čeka u ovoj i narednim godinama.

Druga faza bit će stručna predavanja te predstavljanja. Također, planirana je mogućnost izlagačkih mjesta za sve zainteresirane poduzetnike koji mogu ponuditi svoje usluge i proizvode vlasnicima nekretnina (bilo da je za turističke ili osobne svrhe), te vas ovim putem pozivamo da iskažete svoj interes za izlaganje.

Cijena izlaganja: za tvrtke koje plaćaju članarinu HGK, vrijednost se skida iz plaćene članarine u iznosu od 80 EUR + PDV za jedan dužni metar. Za tvrtke koje ne plaćaju članarinu HGK, cijena po metru dužnom iznosi 150 EUR + PDV, postoji mogućnost organiziranja posebne prezentacije vaših proizvoda ili usluga u zasebnoj dvorani u dogovorenom terminu, cijena tog paketa: štand + predstavljanje je 320€ + PDV za one koji nemaju članarinu HGK, a one koji su na članarini je 200€ + PDV.

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

POVEĆANA SREDSTVA ZA KULTURU Raspisan poziv za predlaganje kulturnih programa za 2025. godinu

Dulist

VELIKI INTERES GRAĐANA U tjedan dana provjereno preko 120 tisuća računa

Dulist