DuList IN

Znate li što je K-dog? Možete ga probati u Lazaretima!

burgeri 1

K-dog, korejski je hot dog kojeg prvi put, najavljuju odrganizatori, možete probati i u Dubrovniku na Burger Festu. U ponudi su tri verzije, klasična hrenovka koja se uvalja u tijesto, to je kao ljepljivo posebno tijesto pa se ono uvalja u cornflakes i to se prži u ulju. Osim toga, tu je i slatka verzija slatkog burgera, takozvani brioche ice cream gdje ide nutella, sladoled od vanilije i to se tostira tako da je izvana toplo i hrskavo, a iznutra hladno i jako slatko. U ponudi su, također, i sladoledi s preljevom od voća, čokolade i karamele, a i dalgona sladoled s preljevom od kave, što je svojevrsna verzija ledene kave.

Inače, U Lazaretima se može degustirati 25 različitih vrsta burgera koje pripremaju fantastični burger-entuzijasti: Institut za burgere by Mate Janković, Chef’s burger by Ivan Pažanin, Guloso Burgers&More, Picnic – mingle&fun, kDogs, Takeaway by Branko Kusovac te Beg’s Plant Based, dok su za osvježavajuću ponudu pića zaduženi Gingle Bells i Central bar.

Organizatori su najavili nastupe DJ-eva, svakog dana s početkom od 19 sati. Atmosferu će zagrijati DJ Maha, DJ Lane, DJ Speed i DJ Blaise, a u Lazarete stiže i omiljena hrvatska DJ-ica, DJ Rea. 

Pročitajte još

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist

VIKINGS: VALHALLA Objavljena treća sezona serije snimane u Dubrovniku

Dulist