DuList INUrednički izbor

ŽIVOT NA VAGI Dubrovčanin Boro Đmija na prvom vaganju ‘lakši’ za 8,6 kilograma

boro dmija

Dubrovčanin Boris Bonić, poznatiji kao ‘Boro Đmija’ u prvom tjednu emisije ‘Život na vagi’ izgubio je 8,6 kilograma. Pokazalo je to prvo vaganje u ovome tjednu nakon početnih izazova i prilagodbi kako u prehrani tako i u vježbanju kroz koje su kandidati prošli. Boru je na prvom vaganju prilikom ulaska u show vaga pokazala 172,7 kilograma, a proteklog se utorka na ekranu pojavio broj 164,1 kilograma.

-Borise, kapa dolje – poručili su Boru iz showa.

Inače, Boris je na vaganju ispričao da mu je djevojka poginula u prometnoj nesreći nakon što joj je on dao svoj auto da ode po prijateljicu, a to mu je, kaže, stvorilo veliku grižnju savjesti i sebe je krivio za tu tragediju, piše RTL.

Podsjetimo, ovaj 47-godišnji dubrovački branitelj na prijavu u ‘Život na vagi’ odlučio se na nagovor prijatelja, a smršavjeti želi kako bi mogao zasnovati obitelj jer smatra da je debljina razlog zbog kojeg ne može pronaći srodnu dušu. Vjeruje da su mu kilogrami došli kao posljedica stresa i loše organiziranog života, kao i činjenice da mu je uvijek nešto drugo bilo važnije od njega samog. Borisov najveći strah je da će cijeli život ostati sam.

Foto: Facebook/Život na vagi

Pročitajte još

Rekorderka vrijedna 127 milijuna dolara uplovila u Gruž!

Dulist

KALAMOTA BEACH HOUSE Noć G Chelo oduševila glazbenim hitovima i vrhunskom hranom

Novi uzbudljivi kino program za sve generacije

Dulist