Grad

ZELENA ZONA Raguž: Mičemo kebab, stiže zelenilo!

Do kraja rujna gradsko komunalno poduzeće Vrtlar trebao bi započeti s provedbom projekt uređenja okoliša na potezu od zgrade OTP banke do raskrižja prema Lapadu i Gružu.

Konkretnije, projekt uključuje nastavak sadnje drvoreda uz parkiralište kraj gradskog bazena Juga, uređenje bivše prometnice, a danas pješačkog prolaza između zgrade Atlant centar i zgrade Grawe te uklanjanje kioska s brzom prehranom na sjevernom kraju zelene zone (prema Gružu).

– Dio ispred Jugovog bazena potrebno je na smislen način ozeleniti. Konkretno će doći do uklanjanja vanjskog dijela parkirališta na tom dijelu, gdje će biti postavljen drvored, koji već postoji do Jugovog bazena. Uz to, bila bi uređena i šetnica, umjesto današnjeg asfalta. Drvored i šetnica prostirat će se do pumpne stanice Lukoila – objasnio nam je zamjenik gradonačelnika zadužen za komunalne poslove Željko Raguž, koji je najavio i uređenje područja na kojem je trenutno objekt brze prehrane.

Opširnije o ovoj temi možete pročitati u tiskanom izdanju Dulista, koji je od 9. rujna u prodaji.

Pročitajte još

Vedrana Kelleher na čelu Strukovne grupe posrednika u prometu nekretnina

Dulist

Na današnji dan umrla je pjesnikinja Cvijeta Zuzorić

Dulist

Grad Dubrovnik dobitnik nagrade ‘Simply the best’ za Dubrovnik Pass

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija