Grad

ZAUSTAVLJANJE NA PILAMA Vlahušić najavio erekciju stupića!

stupici bus agencije

Iz Gradske uprave izvijestili su kako Povjerenstvo za izradu nove Odluke o zaustavljanju turističkih autobusa i osobnih automobila u zoni posebnog prometnog režima na današnjem sastanku nije donijelo usuglašen stav o problemu modela naplate.

Umjesto da barem pokušaju obrazložiti koji su detalji bili ‘kamen spoticanja’, iz Grada Dubrovnika ostatak su priopćenja ‘načičkali’ većim brojem izjava gradonačelnika Vlahušića.

Tako je dubrovački gradonačelnik ustvrdio kako ukupni dug turističkih agencija prema Gradu iznosi 22 milijuna kuna, od čega 90 posto otpada na pet, kako ih se u priopćenju naziva – ‘dubrovačkih’ agencija: Atlas, Elite Travel, MSC krstarenja, Applicon Tours i Gulliver Travel. Primijetio je kako su te agencije uredno namirile svoja dugovanja prema svima osim prema Gradu Dubrovniku.

– Takvu praksu nećemo tolerirati – odlučno je ustvrdio Vlahušić, najavivši od idućeg tjedna ‘strogo provođenje važeće odluke’. U tu svrhu namjerava i koristiti i ona dva famozna ‘stupića’ na Pilama, u koje je dosad utrošio preko 200 tisuća kuna, a da nikad zapravo nisu ‘erektirali’.

– Autobus koji dođe na Pile može ostaviti putnike, no bez plaćanja naknade za zaustavljanje ukrcaj tih istih putnika bit će onemogućen – istaknuo je gradonačelnik.

Prilikom provođenja Odluke neće se uzimati u obzir dugovanja iz prethodnih godina.

Pročitajte još

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist