Vaše vijesti

Započele kreativne radionice u Eko centru i Eko parku u Mokošici

S početkom školske godine ovih dana su započele i naše kreativne radionice i u Eko centru i u Eko parku u Mokošici. One su otvorene za svu djecu i mlade Mokošice Rijeke dubrovačke i Grada i održavat će se uglavnom petkom predvečer, subotom ili praznikom – pišu nam Eko Omblići.

Evo što su još zapisali:

Kreativne radionice vodit će naši volonteri i prijatelji iz drugih udruga. Evo već smo se dogovorili da će ove jeseni biti nekoliko kreativnih radionica na temu izrade recikliranih sapuna, zatim pravljenje raznih domaćih džemova, sadnje lavandi i ruzmarina, učenje salvetne tehnike i pravljenja lavandinih jastučića.

Sve kreativne radionice će za djecu biti besplatne. O rasporedu kreativnih radionica djeca će biti obaviještena preko naše FB stranice Eko centar Zeleno Sunce & Eko Omblići, preko medija i na oglasnim tablama u Eko centru i Eko parku u Mokošici. Dobrodošla, draga djeco na naše kreativne radionice gdje ćete maštati, stvarati i uživati!

Pročitajte još

UDRUGA DIVLJA LIGA VATERPOLO ‘Odvaljena oznaka kupališta Biskupija’

Dulist

ZAHVALA NAŠIM LIJEČNICIMA ‘Niti jednom nisam osjetila nervozu, oduševili su me profesionalnošću i toplim riječima!’

Dulist

Obalila se pala u Trstenome. Pripada T-Comu, mještani apeliraju, odgovora – nema!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija