Crna kronika

Vozač kombija koji je poginuo u nesreći je 40-godišnjak iz Privlake, ima dvoje maloljetne djece

PXL 111123 105956129
11.11.2023., Osijek - Ministar obrane Mario Banozic sudjelovao je jutros u prometnoj nesreci u kojoj je poginula jedna osoba. Ministar je upravljao osobnim vozilom koje se sudarilo s kombijem. Vozac kombija je poginuo. Policijski očevid u tijeku Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, vozač kombija koji je poginuo u nesreći u kojoj je sudjelovao i ministar obrane Mario Banožić je 40-godišnjak iz Privlake. Doznaju kako je muškarac vlasnik obrta za građevinske radove te da je vjerojatno jutros išao prema Vinkovcima na gradilište. Pišu i kako je muškarac bio oženjen te da je otac dvoje maloljetne djece.

-Oduvijek je bio čovjek koji je za puno zafrkancije, smijeha uz hranu i piće. Uvijek je prepričavao kako odlazi roditeljima na selo i kako voli Privlaku, a često smo pričali i o poslu. Volio je prirodu i šumu, bio je vrijedan čovjek, a najviše je volio svoje dvije kćeri, rekao je za 24sata prijatelj poginulog vozača kombija.

Podsjetimo, ministar obrane Mario Banožić sudjelovao je jutros u prometnoj nesreći u kojoj je poginula jedna osoba. Ministar je upravljao osobnim vozilom koje se sudarilo s kombijem. Vozač kombija je poginuo.

Nesreća se dogodila u 6:15 na izlazu iz Vinkovaca u smjeru Županje. Iz Opće županijske bolnice Vinkovci potvrđeno je da je ministar teže ozlijeđen, a glasnogovornik vlade kaže da nije životno ugrožen. Bit će prevezen u KBC Osijek. U vinkovačku bolnicu primljen je u 8:30.

Banner 300x250 DU 1

Banožić je kad se nesreća dogodila, kako se doznaje, išao u lov. 24sata piše da je ministar Banožić vozio svoj osobni automobil Jeep. Do nesreće je, doznaju, došlo kada je pretjecao kamion pa se sudario s kombijem, a na cesti je bila gusta magla.

 

Foto Davor Javorovic/PIXSELL

Pročitajte još

PROMETNA NESREĆA NA BATAHOVINI Dvije osobe ozlijeđene

Dulist

DOBIO 15 GODINA ZATVORA Trener iz Rusije seksualno zlostavljao 14 tinejdžera u nekoliko hrvatskih klubova

Dulist

DORH traži strožu kaznu za Klevisu Ymeri jer je skrivila smrt dvije mlade osobe

Dulist