Aktualno

VODOVOD STANOVNICIMA MOKOŠICE Podnesite zahtjeve za priključenje na mrežu odvodnje

Mokosica

Pripreme za puštanje u rad novoizgrađenog sustava odvodnje na području naselja Mokošica su u završnoj fazi, a tim povodom Vodovod Dubrovnik poziva stanovnike na tom području da već sad podnesu zahtjeve za priključenjem na mrežu javne odvodnje.

-Vodovod je pokrenuo radnje za tehnički pregled i ishođenje uporabne dozvole za novoizgrađeni kanalizacijski sustav u staroj Mokošici. Očekujemo da će izvođač radova početkom svibnja otkloniti sve utvrđene nedostatke na ovom sustavu i stoga smo ovim putem odlučili pozvati stanovnike da podnesu zahtjeve za priključak na kanalizacijski sustav – izjavio je predsjednik Uprave Vodovoda Dubrovnik, Lukša Matušić te dodao kako je na području Mokošice napravljeno preko 2 kilometra nove mreže odvodnje te još pola kilometra vodoopskrbne mreže.

Radovi na području naselja Mokošica dio su Tendera 2.1 EU projekta Aglomeracije Dubrovnik, koji obuhvaća izgradnju i sanaciju sustava vodoopskrbe i odvodnje naselja Mokošica, Štikovica i Zaton, a ukupno su vrijedni 5,6 milijuna eura. U sklopu ove investicije ukupno je izgrađeno ili rekonstruirano 4,6 kilometara mreže odvodnje te 2,5 kilometara vodoopskrbne mreže.

Pročitajte još

Meteorolog: ‘Do kraja svibnja promjenjivo, a ljeto će biti toplije od prosjeka uz moguće suše’

Dulist

HRVATSKA DRUGA PO INFLACIJI Maslinovo ulje u travnju skuplje 61,4 posto!

Dulist

DOSJE JARAK Banožić prvi put nakon nesreće: ‘Želim istinu, nisam pretjecao’

Dulist