Aktualno

Vlahušić s katalogom šeta po svijetu

Njegova putovanja ne prestaju i više ga se gotovo i ne može pratiti. Nedavno Venecija, pa Krakow, neki dan Berlin, danas St. Petesburg.

Očito je gradonačelnik Andro Vlahušić sebi dao zadatak da u zadnjoj četvrtini svoga mandata proputuje zemaljsku kuglu, pa se možemo nadati da će doskora „skočiti“ i do Dalekog istoka, a podsjetimo na američko je tlo već nogom krčio.

U svom zadnjem pohodu Vlahušić boravi u St. Petersburgu na poziv guvernera ovog ruskog grada, Gregorya S. Poltavchenka.

Naravno, ne ide se Vlahušić lentravati samo s tamošnjim političarima kako bi sutra svojim unucima imao o čemu pričati. On na svojim putovanjima predstavlja magnet za razne strane ulagače. Na gradskim smo internetskim stranicama tako saznali kako je „guverner Poltavchenko s velikim zanimanjem pregledao katalog razvojnih projekata Grada Dubrovnika u kojem su moguća ulaganja u privatnom i javnom sektoru ukupne vrijednosti veće od 11 milijardi kuna“.

"Kako bi se ruske gospodarstvenike upoznalo s ovim projektima i perspektivom razvoja Dubrovnika dogovoreno je kako će guverner Poltavchenko okupiti predstavnike zainteresiranih kompanija koji će pod vodstvom člana Vlade St. Petersburga gospodarstvo Alexanderom Prokhorenkom posjetiti Dubrovnik u rujnu" – piše Grad Dubrovnik.

Pročitajte još

OSMI LET TJEDNO ZA NEW YORK United Airlines povećava broj letova prema Dubrovniku!

Dulist

ODLIČNE VIJESTI Lapadska škola dobila Snoezelen sobu za djecu s teškoćama u razvoju!

Dulist

Milan Mustać: ‘Dječji vrtići nisu niti će i jedno dijete ispisati zbog duga’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija