Aktualno

Vlahušić s katalogom šeta po svijetu

Njegova putovanja ne prestaju i više ga se gotovo i ne može pratiti. Nedavno Venecija, pa Krakow, neki dan Berlin, danas St. Petesburg.

Očito je gradonačelnik Andro Vlahušić sebi dao zadatak da u zadnjoj četvrtini svoga mandata proputuje zemaljsku kuglu, pa se možemo nadati da će doskora „skočiti“ i do Dalekog istoka, a podsjetimo na američko je tlo već nogom krčio.

U svom zadnjem pohodu Vlahušić boravi u St. Petersburgu na poziv guvernera ovog ruskog grada, Gregorya S. Poltavchenka.

Naravno, ne ide se Vlahušić lentravati samo s tamošnjim političarima kako bi sutra svojim unucima imao o čemu pričati. On na svojim putovanjima predstavlja magnet za razne strane ulagače. Na gradskim smo internetskim stranicama tako saznali kako je „guverner Poltavchenko s velikim zanimanjem pregledao katalog razvojnih projekata Grada Dubrovnika u kojem su moguća ulaganja u privatnom i javnom sektoru ukupne vrijednosti veće od 11 milijardi kuna“.

"Kako bi se ruske gospodarstvenike upoznalo s ovim projektima i perspektivom razvoja Dubrovnika dogovoreno je kako će guverner Poltavchenko okupiti predstavnike zainteresiranih kompanija koji će pod vodstvom člana Vlade St. Petersburga gospodarstvo Alexanderom Prokhorenkom posjetiti Dubrovnik u rujnu" – piše Grad Dubrovnik.

Pročitajte još

[FOTO] Tradicionalni tratamenat u čast sv. Vlahu!

Dulist

Festu popratili i Željka Markić i Zlatko Hasanbegović

Dulist

GRADONAČELNIK UZ FESTU SV. VLAHA Moćni zagovor našega parca neka uvijek bdije nad nama

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija