Grad

VIKTORIJA SE OBRUŠILA NA KRISTIĆA ‘Kad o tržištu rada govori čovjek koji je turbo, mega uljeb već godinama, dođe ti da padneš u tri nesvijesti!’

VIKTORIJA SE OBRUŠILA NA KRISTIĆA 'Kad o tržištu rada govori čovjek koji je turbo, mega uljeb već godinama, dođe ti da padneš u tri nesvijesti!'

Na priopćenje u kojem gradski vijećnik Maro Kristić kritizira rukovodstvo Sveučilišta u Dubrovniku, gradsku vlast i poslodavce oštro se na svom Facebook profilu osvrnula kandidatkinja za gradonačelnicu Viktorija Knežević. I njeno ‘priopćenje’ prenosimo u cijelosti.
-Kad o tržištu rada govori čovjek koji je turbo, mega uljeb već godinama, dođe ti da padneš u tri nesvijesti! A da on možda pođe na tržište rada, pa da onda umjesto njegove bruto plaće koja mu se isplaćuje kao savjetniku, koja je sigurno preko 2 000 EUR-a, plaćamo recimo najam jednog stana koji bi mogao biti sigurna kuća za žrtve nasilja. Jer kao što znate, Dubrovnik, najbogatiji grad u državi, još uvijek nema sigurnu kuću za žrtve nasilja, ali zato uljeba koji nam dijele savjete o tržištu rada imamo koliko hoćemo.
A Sveučilište je priča za sebe, partijsko kadroviranje je dovelo do takvog urušavanja kvalitete programa da nitko ne želi tamo studirati, pa samo što ne mobiliziraju rodbinu i prijatelje kao za izbore, da se upisuju svake godine kako bi imali koliko toliko popunjene kvote.
Žali Bože novca koji je dan za sve te zgrade i koji se svaki mjesec uplaćuje za te plaće. Čast iznimkama na Sveučilištu među nastavnicima i drugim osobljem koji vrijedno rade, ali ti koji vrijedno rade niti mogu napredovati koliko zaslužuju, niti su plaćeni koliko bi trebali biti.
A taj novac za Sveučilište uplaćuju u proračun svi ti konobari i drugi vrijedni ljudi koji padaju u nesvijest od posla dok se ovakvi uljebi poput Kristića šepure i ispijaju kave u Burbonu tijekom radnog vremena u kojem ništa korisno za nas ne rade. Nego nam još idu solit pamet ovakvim priopćenjima. Točno da ti uvrijedi inteligenciju kad ovako nešto pročitaš – poručila je Knežević.

Pročitajte još

Dvije obitelji s ukupno devetoro djece uselit će u gradske stanove

Dulist

Francuski veleposlanik u nastupnom posjetu kod gradonačelnika

Dulist

KINEMATOGRAFI DUBROVNIK Pogledajte što ima u kinima

Dulist