Aktualno

Viktorija Knežević pronašla je čak dvije garsonijere u Gružu za 300 eura

viktorija knezevic

Viktorija Knežević pronašla je garsonijeru u Gružu za 300 eura plus režije i porez. Knežević je zapravo uspjela pronaći dva stana, jedan u kojem će boraviti do 1. svibnja, a u drugom od 1. listopada.

– Hvala svim dragim i dobrim ljudima koji su se javili i pomagali u potrazi za stanom! Našla sam stan (apartman) u Gružu i to za 300 EUR-a plus režije i porez. Zapravo našla sam dva stana: prvi u kojem ću boraviti od 15.3. do 1.5.2024. koji se nalazi malo iznad kružnog toga u Gružu i drugi koji se nalazi baš u Neboderima u kojem ću biti od 1.10. do 15.11. 2024. – napisala je Knežević na društvenim mrežama.

Podsjetimo, kandidatkinja za gradonačelnicu obećala je sredinom protekle godine živjeti tri mjeseca unutar zidina, u Gružu i u Gornjim selima koje administrativno obuhvaća Grad Dubrovnik. Nakon Grada tražila je smještaj u Gružu, što je objavila nedavno na društvenim mrežama, a svi su se pitali hoće li joj to uspjeti za 300 eura budući da je opće poznato da su cijene najma u Dubrovniku vrtoglave i sežu čak do 900 eura. Očito je uspjela pronaći i to ne jedan, već dva stana.

Pročitajte još

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist

DINNER IN THE SKY Nezaboravno iskustvo dolazi u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist