DuList IN

[VIDEO/FOTO] USUSRET ‘LUMIARTU’ Pogledajte audiovizualni spektakl na Sponzi

lumiart najava igra svjetlosti sponza 0

Pred mnogobrojnom publikom na palači Sponza u petak 1. rujna održano je jednosatno najavno događanje za Festival svjetlosti ‘Lumiart’ 2023. Domaćin i idejni začetnik festivala, Pixel dizajn, oživio je palaču Sponza svjetlosnim efektima a sve je glazbom popratio sastav Cobblestone Echoes (Haris Laus – klavijature, vokal, Tomislav Grković – gitara i Boris Gutić – saksofon, flauta).

Bio je to jedinstven glazbeni doživljaj – spoj elektronike i svirke uživo koja je bila savršena podloga za igru svjetlosti.

Glazbena podloga uključivala je autorske skladbe i klasike, dok su se na Sponzi izmjenjivali razni svjetlosni oblici i 3D mapping, a mnogobrojna publika je uživala u ovom jedinstvenom događaju.

A ono najbolje nam tek slijedi na Festivalu svjetlosti ‘Lumiart’ 2023 koji će se održati od 3. do 5. studenoga 2023.

Festival svjetlosti ‘Lumiart’ 2023 poziva vas da istražite dubine svjetla i sjene kroz dojmljive svjetlosne instalacije koje se protežu duž dubrovačkih ulica, poljana i palača. Ovaj festival nije samo proslava svjetlosti, nego i oživotvorenje suptilne igre svjetlosti i arhitekture, prošlosti i suvremenosti, tradicije i inovacije uz neizostavnu glazbu.

Foto/Video: Ivan Pozniak

Foto: Press LUMIART

Pročitajte još

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist