DuList IN

[VIDEO/FOTO] USUSRET ‘LUMIARTU’ Pogledajte audiovizualni spektakl na Sponzi

blank

Pred mnogobrojnom publikom na palači Sponza u petak 1. rujna održano je jednosatno najavno događanje za Festival svjetlosti ‘Lumiart’ 2023. Domaćin i idejni začetnik festivala, Pixel dizajn, oživio je palaču Sponza svjetlosnim efektima a sve je glazbom popratio sastav Cobblestone Echoes (Haris Laus – klavijature, vokal, Tomislav Grković – gitara i Boris Gutić – saksofon, flauta).

Bio je to jedinstven glazbeni doživljaj – spoj elektronike i svirke uživo koja je bila savršena podloga za igru svjetlosti.

Glazbena podloga uključivala je autorske skladbe i klasike, dok su se na Sponzi izmjenjivali razni svjetlosni oblici i 3D mapping, a mnogobrojna publika je uživala u ovom jedinstvenom događaju.

A ono najbolje nam tek slijedi na Festivalu svjetlosti ‘Lumiart’ 2023 koji će se održati od 3. do 5. studenoga 2023.

Festival svjetlosti ‘Lumiart’ 2023 poziva vas da istražite dubine svjetla i sjene kroz dojmljive svjetlosne instalacije koje se protežu duž dubrovačkih ulica, poljana i palača. Ovaj festival nije samo proslava svjetlosti, nego i oživotvorenje suptilne igre svjetlosti i arhitekture, prošlosti i suvremenosti, tradicije i inovacije uz neizostavnu glazbu.

Foto/Video: Ivan Pozniak

Foto: Press LUMIART

Pročitajte još

NOVA KOLEKCIJA BURALA Luksuz i kvaliteta od najkvalitetnijeg češljanog pamuka

Dulist

Luka Šulić dobio četvrto dijete: ‘Osjećamo se blagoslovljeno i zahvalno. Sada smo kompletni’

Dulist

[30 GODINA KARIJERE] Pero FullHouse slavljeničku turneju završio u Revelinu

Dulist