Crna kronika

‘VESELI VRTLARKO’ ‘Pao’ dok je polijevao ‘travu’

'VESELI VRTLARKO' 'Pao' dok je polijevao 'travu'

U proteklih tjedan dana na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zatečeno je 40 osoba u posjedu manjih količina marihuane, amfetamina, halucinogenih gljiva, ectasya, hašiša i tableta koje se nalaze na popisu droga.

Radi se o 14 hrvatskih i 26 stranih državljana kod kojih je droga pronađena prilikom ulazne, odnosno izlazne granične kontrole i na području Dubrovnika, Ploča, Korčule i Metkovića.

Droga je uz potvrdu oduzeta, a svi hrvatski i strani državljani su prekršajno sankcionirani po Zakonu o suzbijanju droga.

Iz policijske uprave izdvojili su i zanimljiv slučaj muškarca iz Dubrovačkog primorja kojeg se tereti za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

– Izdvajamo slučaj zapljene 9 stabljika cannabisa koje su pronađene 23. srpnja, u ranim jutarnjim satima kod 35-godišnjeg muškarca iz Dubrovnika, zatečenog prilikom zalijevanja uzgojenih nasada u jednom mjestu na području Dubrovačkog primorja. Stabljike su oduzete, a protiv uzgajivača slijedi kaznena prijava za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama – istaknuli su iz PU dubrovačko-neretvanska

FOTO: DuList/ilustracija

Pročitajte još

Policija ispisala preko 700 kazni, najviše zbog ‘gasiranja’

Dulist

TJEDNI REKORDER Zaustavljen u Zaton Dolima, napuhao 1,65 promila

Dulist

PREMINUO OTAC TOŠE PROESKOG Sestra pokojnog pjevača oprostila se emotivnom porukom

Dulist