Aktualno

Veliko priznanje za Zračnu luku Dubrovnik!

Veliko priznanje sletjelo je u Zračnu luku Dubrovnik! Zračna luka dobitnica je posebnog priznanja Vijeća europskih zračnih luka za sveukupna postignuća u 2011. godini. Nagradu je u na godišnjoj skupštini Vijeća u Madridu primio direktor Roko Tolić.

Uz ovu iznimno značajnu nagradu, Zračna luka osvojila je i nagradu za drugu najbolju europsku zračnu luku u kategoriji do 5 milijuna putnika, odmah iza London City Airporta.

– Riječ je o iznimno vrijednom priznanju i nagradi za zračnu luku. Posebna je vrijednost u činjenici da ju je dodijelila struka. Motivirani smo da već u idućoj prilici napravimo skalin više i zauzmemo prvo mjesto. Ponosni smo i želim zahvaliti svim radnicima i menadžmentu. Ne treba govoriti kolika je ovo promocija Hrvatske – kazao je za duList direktor Zračne luke Dubrovnik Roko Tolić, dodavši kako je primio čestitku i od ministra Hajdaša Dončića.

Ovaj tjedan održana je i Skupština Zračne luke Dubrovnik, kojoj je predsjedao ministar Hajdaš Dončić, a na kojoj je prihvaćeno izvješće za 2011. godinu, kao plan poslovanja za 2012. godinu. Direktor Zračne luke Dubrovnik Roko Tolić na Skupštini je dobio punu podršku u daljnjem radu.

Podsjetimo, Zračna luka Dubrovnik 12. svibnja dobila je i priznanje Dubrovačko-neretvanske županije za iznimna postignuća u 2011. godini.

Pročitajte još

‘Ne mogu sve profesije raditi do 67. Zamislite konobara da u tim godinama poslužuje stol’

Dulist

Srijedom se čita DuList!

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Prije 29 godina počela je VRO Oslobađanje juga Hrvatske

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija