Aktualno

Veliko priznanje za Zračnu luku Dubrovnik!

Veliko priznanje za Zračnu luku Dubrovnik!

Veliko priznanje sletjelo je u Zračnu luku Dubrovnik! Zračna luka dobitnica je posebnog priznanja Vijeća europskih zračnih luka za sveukupna postignuća u 2011. godini. Nagradu je u na godišnjoj skupštini Vijeća u Madridu primio direktor Roko Tolić.

Uz ovu iznimno značajnu nagradu, Zračna luka osvojila je i nagradu za drugu najbolju europsku zračnu luku u kategoriji do 5 milijuna putnika, odmah iza London City Airporta.

– Riječ je o iznimno vrijednom priznanju i nagradi za zračnu luku. Posebna je vrijednost u činjenici da ju je dodijelila struka. Motivirani smo da već u idućoj prilici napravimo skalin više i zauzmemo prvo mjesto. Ponosni smo i želim zahvaliti svim radnicima i menadžmentu. Ne treba govoriti kolika je ovo promocija Hrvatske – kazao je za duList direktor Zračne luke Dubrovnik Roko Tolić, dodavši kako je primio čestitku i od ministra Hajdaša Dončića.

Ovaj tjedan održana je i Skupština Zračne luke Dubrovnik, kojoj je predsjedao ministar Hajdaš Dončić, a na kojoj je prihvaćeno izvješće za 2011. godinu, kao plan poslovanja za 2012. godinu. Direktor Zračne luke Dubrovnik Roko Tolić na Skupštini je dobio punu podršku u daljnjem radu.

Podsjetimo, Zračna luka Dubrovnik 12. svibnja dobila je i priznanje Dubrovačko-neretvanske županije za iznimna postignuća u 2011. godini.

Pročitajte još

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist