Aktualno

Veliko priznanje za Zračnu luku Dubrovnik!

Veliko priznanje sletjelo je u Zračnu luku Dubrovnik! Zračna luka dobitnica je posebnog priznanja Vijeća europskih zračnih luka za sveukupna postignuća u 2011. godini. Nagradu je u na godišnjoj skupštini Vijeća u Madridu primio direktor Roko Tolić.

Uz ovu iznimno značajnu nagradu, Zračna luka osvojila je i nagradu za drugu najbolju europsku zračnu luku u kategoriji do 5 milijuna putnika, odmah iza London City Airporta.

– Riječ je o iznimno vrijednom priznanju i nagradi za zračnu luku. Posebna je vrijednost u činjenici da ju je dodijelila struka. Motivirani smo da već u idućoj prilici napravimo skalin više i zauzmemo prvo mjesto. Ponosni smo i želim zahvaliti svim radnicima i menadžmentu. Ne treba govoriti kolika je ovo promocija Hrvatske – kazao je za duList direktor Zračne luke Dubrovnik Roko Tolić, dodavši kako je primio čestitku i od ministra Hajdaša Dončića.

Ovaj tjedan održana je i Skupština Zračne luke Dubrovnik, kojoj je predsjedao ministar Hajdaš Dončić, a na kojoj je prihvaćeno izvješće za 2011. godinu, kao plan poslovanja za 2012. godinu. Direktor Zračne luke Dubrovnik Roko Tolić na Skupštini je dobio punu podršku u daljnjem radu.

Podsjetimo, Zračna luka Dubrovnik 12. svibnja dobila je i priznanje Dubrovačko-neretvanske županije za iznimna postignuća u 2011. godini.

Pročitajte još

Politolog Maldini: Milanovićeve izjave su za pokretanje članka 105. Ustava

Dulist

IGRE BEZ VATROMETA… Medo Bogdanović: ‘Nešto će se sigurno atraktivno dogoditi tu večer, ali što – ne znam’

Dulist

Inspektori nastavili s ‘češljanjem’ cijena na dubrovačkom području, evo što su utvrdili

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija