Aktualno

VELIKI INTERES GRAĐANA U tjedan dana provjereno preko 120 tisuća računa

fiskalizacija002

U prvih tjedan dana nagradnog natjecanja ‘Bez računa se ne račun’ provjereno je preko 120 tisuća računa, a u natjecanju sudjeluje preko 8 tisuća natjecatelja. Pokazuje to, ističu iz Porezne uprave, interes građana za sudjelovanjem u natjecanju kojim pridonose transparentnosti i urednom poslovanju.
Prema analizi vrste djelatnosti, najviše se, očekivano, skeniraju računi iz djelatnosti trgovine na veliko i malo te popravak motornih vozila i motocikala 67 posto. Na drugom mjestu je djelatnost pružanja smještaja te priprema i usluživanja hrane 15 posto, a na trećem mjestu računi iz djelatnosti prerađivačke industrije 11 posto.
Iz Porezne uprave napominju kako se nagradno natjecanje odvija kroz 6. kola do 31. prosinca 2024. i da u svakom možete osvojiti vrijedne nagrade od 2.000, 3.000 ili 5.000 eura, a glavna nagrada od 20.000 eura čeka sudionika s najviše bodova kroz svih 6 kola.
-Pozivamo sve građane da se priključe nagradnom natjecanju i tako doprinesu izgradnji pravednijeg i fiskalno odgovornijeg društva, jer vaše sudjelovanje nije samo igra – zaključuju iz Porezne uprave.

Pročitajte još

[FOTO] TKO SE GLISIRA I VOZI BEZ DOZVOLE Evo kako nam je bilo s Lučkom kapetanijom u akciji

Maris Guca

Devet besplatnih radionica kroz u CDMO Dubrovnik

Dulist

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist