Sport

Večeras u Zagrebu doček srebrnih Barakuda, sutra na Stradunu!

barakude docek

Osvajači srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, hrvatska vaterpolska reprezentacija, u Domovinu se vraća danas, u ponedjeljak, 12. kolovoza. Predviđeno slijetanje u zagrebačku zračnu luku ‘Franjo Tuđman’ je u 20.20 sati.

Grad Zagreb je u suradnji s Vladom Republike Hrvatske, sukladno željama igrača i stručnog stožera, posebno za vaterpoliste pripremio svečani doček ispred Zračne luke, budući da vaterpolisti poradi svojih klupskih obveza i sezone koja uskoro počinje, već iste večeri moraju nastaviti put prema svojim gradovima. Doček će iz tog razloga biti pripremljen na platou parkirališta ispred pristanišne zgrade Zračne luke ‘Franjo Tuđman’, uz prigodan program koji započinje u 20 sati, uz nastup ‘Zaprešić Boysa’.

-Hrvatski vaterpolski savez zahvaljuje Gradu Zagrebu koji je, u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom i Vladom Republike Hrvatske, izašao u susret našim vaterpolistima kako bi im priredio doček ispred same zračne luke, a ujedno omogućio i navijačima, svim poklonicima vaterpola u nas, da pozdrave naše srebrne olimpijce. Vidimo se u danas navečer, ispred Zračne luke ‘Franjo Tuđman’! Dočekajmo zaplješćimo našim srebrnim olimpijskim Barakudama – ističu iz HVS-a.

Dan kasnije, dakle u utorak, 13. kolovoza svoje srebrne vaterpoliste dočketa će i Dubrovnik. Grad Dubrovnik je za vaterpoliste pripremio svečani doček ispred Crkve sv. Vlaha.

-Program započinje u 19 sati, uz bogati nastup DJ-a i poznate voditelje. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju dočekati naše srebrne olimpijske Barakude Mara Jokovića, Tonija Popadića, Marka Žuvelu, Lorena Fatovića i Marka Bijača! – pozivaju iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Hrvatska je na Olimpijskim igrama osvojila sedam medalja, provjerite gdje se našla na završnoj ljestivci

Dulist

[FOTO] U Orebiću prezentirali sport obaranje ruku

Dulist

IVICA TUCAK “Veseliš se zlatu, veseliš se bronci. Srebru se ne možeš veseliti”

Dulist