Aktualno

UZ BLAGDAN SV. MIHOVILA Korisnici Josipovca vježbali s policajcima s Grude

josipovac dan policije

Korisnike Centra za rehabilitaciju Josipovac danas je razveselila posjeta pripadnika Postaje granične policije Gruda povodom obilježavanja Dana policije i njihovog zaštitnika sv. Mihovila.
Načelnik Postaje granične policije Gruda Matko Klarić je sa svojim kolegama predstavio pojedine rodove policije i omogućio da svaki korisnik sudjeluje u vježbama koje su pripremili za demonstraciju. Pomoćnik načelnika Marko Čuvalo pojasnio je zaduženja svakog policajca a potom su odradili nekoliko vježbi u koje su uključili i korisnike. Policajac motorist Nenad Kišiček je svakom korisniku koji je želio sjesti na motor omogućio poseban doživljaj. Službenici za zaštitu granica Marko Mohač i Saša Tripunović su upoznali korisnike sa Schengen busom i njegovom opremom dok je vježbu za detekciju droge sa službenim psom Molly korisnicima prikazao Mario Žigić. Svaki korisnik je radosno pristupio vježbama, dok su pojedini isprobavali motor, drugi su sjeli u službeni policijski auto, a poneki su učili stavljati balističke prsluke i kacige. Nakon prezentacije djelatnici Postaje granične policije Gruda su korisnike darovali slikovnicama i bojankama.
V.d. ravnateljica Centra za rehabilitaciju Josipovac Jelena Đuraš Gleđ ovom prigodom je ugostila pripadnike postaje granične policije Gruda na zajedničkom ručku te u ime djelatnika i korisnika ustanove načelniku Postaje granične policije Gruda Matku Klariću u spomen na ovaj poseban dan udijelila prigodne keramičke poklone koje su korisnici izradili pod vodstvom likovne terapeutkinje Katarine Cvitković.

Pročitajte još

PLANOVI EU Mađarima lokomotive, Slovencima željeznice, nama poboljšanje zaštitne ograde na autocesti

Dulist

GLOBALNI IT KVAR Jeste li pokušali ugasiti i upaliti računalo 15 puta?

Dulist

OBAVIJEST SANITATA Zatvaranje Ulice don Frane Bulića i parkinga Gradac

Dulist