U organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika, na Uskrs će se 9. travnja s početkom u 10 sati, ispred crkve sv. Vlaha održati nastup Klape Subrenum, a tijekom kojeg će djevojke u tradicionalnim narodnim nošnjama dijeliti pengana jaja kao prigodan poklon svim posjetiteljima. Uz vedre proljetne dane, bliže se i Dubrovački proljetni gourmet dani – gastro manifestacija organizirana u suradnji Turističke zajednice grada Dubrovnika i dubrovačkih ugostitelja, tijekom koje ćete moći uživati u bogatim, maštovitim i ukusnim specijalitetima pripremljenim u dubrovačkim restoranima u trajanju od 10. do 23. travnja.
Podsjetimo, u ovoj gastro manifestaciji sudjeluje ukupno 21 ugostiteljski objekt, Restoran & Catering Academia, Bistro Bura, Restoran Dundo Maroje, Food Bar Guloso, Restoran Gusta me, Restoran Kazbek, Restoran Kopun, Kavana Lazareti, Taverna Loggia, Cafe Lucijan – The Pucić Palace Hotel, Restoran Mimoza, Restoran Momenti – Hotel President Valamar Collection, Restoran Orsan, Restoran Rozario, Restoran Sesame, Restoran Taj Mahal – Grad, Restoran Taj Mahal – Hotel Lero, Bistro Tavulin, Restoran Umi Teppanyaki – Hotel Rixos Premium Dubrovnik, Restoran Turquoise – Hotel Rixos Premium Dubrovnik, a više informacija o ponudi i promotivnim cijenama menija možete pronaći na idućoj poveznici.
Foto: Turistička zajednica grada Dubrovnika