Sport

UOČI DVOBOJA S PRO RECCOM Bijač: Ostavit ćemo srce i zadnji atom snage u bazenu

UOČI DVOBOJA S PRO RECCOM Bijač: Ostavit ćemo srce i zadnji atom snage u bazenu

Nakon ulaska u polufinale Final six-a i pobjede nad Olympiakosom, momčad VK Jug CO okreće se dvoboju s Pro Reccom.
Kako se navodi na stranici Juga, cilj, zacrtan pred početak sezone, već je ispunjen, plasirali su se na Final six, a sinoć otišli i stepenicu bliže ka obrani naslova prvaka Europe.
Na utakmicu s najjačom momčadi po imenima, ali i dosta ostalih stvari, na svijetu osvrnuo se i kapetan momčadi Marko Bijač:

-Jučer smo odigrali najbolju utakmicu sezone, izuzmu li se one 3-4 minute na početku drugog poluvremena, gdje nam se dogodila jedna crna rupa. To nam se protiv Recca ne smije dogodit, jer protiv ekipe kakva je Pro Recco, i najmanja greška se kažnjava. Moramo ih svesti na minimum kako bi bili u igri do kraja utakmice. Znamo koliko je Recco jak, dobro smo se spremili, iako smo se dosta potrošili u jučerašnjoj utakmici. Imaju 13 podjednakih igrača i teško je pratiti taj ritam, ali ovo je kruna sezone, ostaju nam još dvije utakmice do kraja, i sigurno da ćemo mi ostaviti srce i zadnji atom snage u bazenu. Ja se nadam da će to biti dovoljno, prošle godine jest, teško je reći hoće li se ponovit. Mi ćemo sigurno dat’ sve od sebe da ih pobijedimo, hoće li to biti dovoljno…? – rekao je Bijač.

Hoće li to biti dovoljno, vidjet ćemo večeras, u 19,00 sati kada počinje prvo polufinale Jug CO – Pro Recco. Prijenos je na HTV 2.

Izvor: www.jug.hr

Pročitajte još

KUP GRADA SARAJEVA Natjecatelji JK Dubrovnik donijeli doma četiri medalje

Dulist.hr

JUDO TURNIR U KAŠTEL ŠUĆURCU 3 kluba iz naše županije donijela 9 medalja

Dulist

DRUGA UTAKMICA ČETVRTFINALA Dubrovački košarkaši dočekuju Splićane

Dulist