Grad

Udruga dragovoljaca HRM-a obilježava 23. godišnjicu osnutka

Udruga dragovoljaca HRM-a obilježava 23. godišnjicu osnutka

Pripadnici Udruge dragovoljaca Hrvatske ratne mornarice ovih dana obilježavaju 23. godišnjicu od osnutka ove ratne postrojbe u Dubrovniku.

Proslava i obilježavanje ovog vrijednog datuma trajat će dva dana, a započinje ove srijede, 29. listopada sportskih susretima i druženjem u Kuparima.

Uz pripadnike dubrovačke Udruge dragovoljaca HRM sudjelovat će i pripadnici udruga HRM iz nekoliko dalmatinskih gradova, pa čak i predstavnici HRM iz Slavonije, točnije iz Osijeka, te posebni gosti, veterani iz Slovenije i BiH. Uz ručak, organizirat će se natjecanja u raznih sportovima, od nogometa, pikada, šaha i što li već ne.

Središnji dan proslave je na sam dan osnutka HRM u Dubrovniku prije 23 godine, u četvrtak, 30. listopada. Obilježavanje započinje ujutro u 10 sati polaganjem vijenca na spomen obilježju poginulim pripadnicima HRM Dubrovnik pored broda Sveti Vlaho. U 11 sati obilazak je Grada, posjeta gradonačelniku Vlahušiću, te zajedničko druženje u prostorijama Udruge HRM u Vetranićevoj ulici, a program se završava zajedničkim ručkom u restoranu „Flamingo“ u Župi dubrovačkoj s početkom u 15 sati.

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist