Sport

Učenici OŠ Mokošica treći put županijski prvaci

Učenici OŠ Mokošica treći put županijski prvaci

Učenici Osnovne škole Mokošica osvojili su prvo mjesto na Županijskom prvenstvu osnovnih škola u judu.

Natjecanje je održano 23. siječnja u OŠ Marina Držića, a natjecale su se sljedeće ekipe: OŠ Lapad, OŠ Marina Getaldića, OŠ Marina Držića, OŠ Cavtat i OŠ Mokošica.
Svi učenici OŠ Mokošica u pojedinačnoj konkurenciji osvojili su izvrsne rezultate, a zbrajanjem pojedinačnih bodova osigurali su ekipnu pobjedu.
Učenici razredne nastave koji su nastupali za OŠ Mokošica su: Vlaho Lujo (-30kg), Mate Pezo (-34kg), Marin Perger Milutinović (-38kg), Paulo Matana (-42kg), Karlo Latinović (-46kg) i Luka Ivanković (+46 kg).

Na natjecanju su se predstavili i sljedeći učenici predmetne nastave OŠ Mokošica: Orlando Bratičević (-42kg), Nikša Čikato (-46kg), Bruno Bencek (-50kg), Teo Petković (-55kg), Josip Đurić (-66kg), Ivan Žitković (+66kg) i Ivan Petrović (+66kg).
Pobjedom na Županijskom prvenstvu učenici OŠ Mokošica osigurali su plasman na Državno prvenstvo koje će se održati 14. i 15. veljače u Vinkovcima.
Podsjetimo, učenici OŠ Mokošica već su treći put zaredom osvojili prvo mjesto na Županijskom prvenstvu, a prethodne dvije godine osvojili su 2. i 3. mjesto na Državnom prvenstvu.

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist