Sport

Učenici OŠ Mokošica treći put županijski prvaci

judo mokosica

Učenici Osnovne škole Mokošica osvojili su prvo mjesto na Županijskom prvenstvu osnovnih škola u judu.

Natjecanje je održano 23. siječnja u OŠ Marina Držića, a natjecale su se sljedeće ekipe: OŠ Lapad, OŠ Marina Getaldića, OŠ Marina Držića, OŠ Cavtat i OŠ Mokošica.
Svi učenici OŠ Mokošica u pojedinačnoj konkurenciji osvojili su izvrsne rezultate, a zbrajanjem pojedinačnih bodova osigurali su ekipnu pobjedu.
Učenici razredne nastave koji su nastupali za OŠ Mokošica su: Vlaho Lujo (-30kg), Mate Pezo (-34kg), Marin Perger Milutinović (-38kg), Paulo Matana (-42kg), Karlo Latinović (-46kg) i Luka Ivanković (+46 kg).

Na natjecanju su se predstavili i sljedeći učenici predmetne nastave OŠ Mokošica: Orlando Bratičević (-42kg), Nikša Čikato (-46kg), Bruno Bencek (-50kg), Teo Petković (-55kg), Josip Đurić (-66kg), Ivan Žitković (+66kg) i Ivan Petrović (+66kg).
Pobjedom na Županijskom prvenstvu učenici OŠ Mokošica osigurali su plasman na Državno prvenstvo koje će se održati 14. i 15. veljače u Vinkovcima.
Podsjetimo, učenici OŠ Mokošica već su treći put zaredom osvojili prvo mjesto na Županijskom prvenstvu, a prethodne dvije godine osvojili su 2. i 3. mjesto na Državnom prvenstvu.

Pročitajte još

SVJETSKO PRVENSTVO U JUDU U ABU DHABIJU Nastupaju Petrunjela Pavić, Ivana Šutalo i Iva Oberan!

Dulist

JUGAŠI U FINALU EUROKUPA! Potopili španjolski Sabadell

Dulist

[FOTOGALERIJA] Vesela lica na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića

Dulist