Aktualno

U županiji boravi novinarska ekipa čije priloge pogleda preko 140 milijuna ljudi

Novinarska ekipa Euronewsa, vodećeg europskog informativnog kanala boravi na području Dubrovačko-neretvanske županije gdje snimaju turističke teme i ponudu destinacija, a snimljeni materijal će se emitirati na ovom kanalu koji obuhvaća gotovo 70 posto kućanstava u Europi te koji mjesečno dopire do 145 milijuna ljudi, prenose iz Hrvatske turističke zajednice.

Riječ je o suradnji Hrvatske turističke zajednice i Euronewsa čija ekipa na području Dubrovačko-neretvanske županije boravi u razdoblju od 17. do 21. srpnja te će tom prilikom obići Dubrovnik iz kojeg će zaploviti prema Elafitskim otocima i otoku Koločepu. Ekipa će snimiti i obići novoizgrađeni Pelješki most te će posjetiti Pelješki poluotok na kojem će snimati prirodne ljepote, ali i bogatu eno-gastronomsku ponudu ovoga kraja.

-Ugostili smo novinarsku ekipu Euronewsa, kanala koji pokriva širok spektar tema pa tako i onih vezanih uz turizam europskih destinacija. Europa je naše najvažnije tržište obzirom da većina gostiju u Hrvatsku dolazi iz europskih zemalja pa je stoga ova suradnja još i važnija. Sigurni smo u odlične promotivne efekte, odnosno vjerujemo kako će prekrasni kadrovi Pelješkog mosta i Dubrovačko-neretvanske županije emitirani krajem ljeta potaknuti još veći broj gostiju na dolazak u ovaj dio Hrvatske u posezoni – kazao je Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice.

Dodajmo kako ova suradnja, uz snimanje navedenih priloga, uključuje i oglašavanje glavne brend kampanje ‘Your Life, Your Time, Your Experience’ putem televizijskog programa, kao i online kampanju koja za cilj ima promociju hrvatske kamping ponude te bogatu povijest i kulturu kontinentalne Hrvatske.

Pročitajte još

‘Dora’ ipak isplovljava ujutro iz Suđurđa

Dulist

POSLOVNA TAJNA! Garaža na Ilijinoj glavici krije financijske rezultate

Andrea Falkoni Račić

OBAVIJEST JADROLINIJE ‘Dora’ neće voziti do daljnjega, putnicima na raspolaganju trajekt ‘Hanibal Lucić’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija