DuList IN

U TVRĐAVI KAŠTIO Festival soli uz note Đanija Stipaničeva

festival soli

Ako vas put u petak navečer nanese prema Stonu, ne propustite koncert Đanija Stipaničeva & banda. Stpaničev će, naime, održati koncert u sklopu Festivala soli od 20:30 sati u ambijentu Tvrđave Kaštio.

Đani Stipaničev poznati je kazališni tenor – bariton, zvijezda domaćih rock opera i mjuzikala, široj javnosti poznat po svojim vokalnim sposobnostima i kazališnim angažmanima. Osvajao je brojne nagrade za najbolju interpretaciju te izdao nekoliko albuma vokalne glazbe.

– Na tvrđavi Kaštio Đani će pjevati svima dobro znane hitove i priuštiti koncert za pamćenje! Ulaznice će biti u obliku donacije od 5 eura, a prikupljeni iznos donirat će se Udruzi za kulturu i očuvanje tradicije – AMORETTE – ističu organizatori Festivala soli.

Od današnjih događanja vrijedi izdvojiti i ‘Festu od pomadora’. Jadranka Ničetić će, naime, sve zainteresirane voditi kroz zanimljivu radionicu spravljanja konserve od 18:30 u Atriju Kneževa dvora. Na radionici će se moći čuti i vidjeti kako se nekada činjela konserva koja se čuvala i rado dodavala jelima. Posebnu priču dubrovačke gastronomske tradicije Jadranka Ničetić priča kroz stranice njenih knjiga, a večeras dio i na ovoj radionici u znaku pomadora!

Pročitajte još

PIŠE PAVO JANČIĆ ‘Sunčanje na Mjesecu ili kaj je to Jupa?’

Dulist

Jelena Perčin i Ante Gelo zajedno plove na ‘Oliveru’ prema Korčuli

Dulist

Rekorderka vrijedna 127 milijuna dolara uplovila u Gruž!

Dulist