Županija

U TIJEKU PRIJAVE! Konavle u rujnu organiziraju sportski kamp za djecu s teškoćama u razvoju

U sklopu projekta “Podignimo letvicu visoko” Zajednica sportova Općine Konavle i Općina Konavle organiziraju sportski kamp za djecu s teškoćama u razvoju iz Konavala i šireg dubrovačkog područja te ostalih dijelova Hrvatske. Kamp će se održati od 2. do 5. rujna 2020. u Cavtatu.

U kampu će djeca imati priliku isprobati sportove kao što su plivanje i vaterpolo, judo, košarku i stolni tenis (pod stručnim nadzorom trenera i uz pomoć volontera), steći neke nove vještine, družiti se i upoznati nove prijatelje te poznate sportaše. Sudjelovanje u kampu je potpuno besplatno.

Ovime se pozivaju svi zainteresirani roditelji da se prijave za sudjelovanje ispunjavanjem Obrasca za prijavu koji se može preuzeti ovdje. Obrazac treba ispuniti i skupa s ostalom potrebnom dokumentacijom pošaljete na e-mail: info@zsok.hr.

Projekt “Podignimo letvicu visoko” sufinanciran je sredstvima Europske unije, a provodi se s ciljem uključivanja mladih i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz sport. Vrijednost projekta je 1.500.000,00 kn, a sam projekt traje 22 mjeseca.

Pročitajte još

BESPLATNI OBILAZAK Ne propustite Dane otvorenih vrata diljem županije

Dulist

Od sutra s radom počinje nova župska placa

Dulist

AGLOMERACIJA METKOVIĆ Potpisan ugovor s tvrtkama GIS Aqua Austria GmbH i Hering d.d.

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija