Kultura

U teatru ne propustite ‘Arsenov feral’ i ‘Murlin Murlo’

za dalmaciju...01.03.2004...dubrovnik kazaliste marin drzic snimio zvonimir pandza

Uspješna suradnja Hrvatskog narodnog kazališta Šibenik i dubrovačkog teatra se nastavlja! Večeras će se na Velikoj Sceni Kazališta Marina Držića izveti ‘Arsenov feral’ (4. veljače u 20 sati), a sutra predstava ‘Murlin Murlo’ (5. veljače u 20 sati).

U novoj glazbeno – scenskoj izvedbi, u formi kabarea posvećeni šibenskim autorima, „Arsenov feral“ izvode glumci HNK Šibenik. Samo za Vas nastupit će Oriana Kunčić, Jakov Bilić, Franka Klarić i Ana Perković uz pratnju glazbenika.

Murlin Murlo drama je ruskog dramatičara Nikolaja Koljade, a bavi se životima četvero mladih ljudi koji egzistiraju u posttranzicijskom razdoblju, odnosno u onome što je ostalo od nekadašnjeg sovjetskog imperijalizma. Glumački tim čine: Ana Perković, Franka Klarić, Mijo Jurišić i Kristian Šupe, dok režiju potpisuje Oriana Kunčić.

Rezervacije ulaznica moguće su na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr // Online prodaja: www.ulaznice.hr.

Pročitajte još

Romantična rock komedija večeras na daskama Scene Bursa

Dulist.hr

Noć muzeja u Naroni – zanimljiv program za sve uzraste!

Dulist

UZ PARČEVU FESTU Predavanje ‘Albanske obitelji u Dubrovniku i Dubrovčani na Kosovu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija