Sport

U SUBOTU Humanitarna malonogometna utakmica za Pera Matanu

U sklopu proslave blagdana sv. Petra, u suradnji s Gradom Dubrovnikom, župna zajednica sv. Petra – Boninovo, u subotu, 26. lipnja 2021. s početkom u 20.00 sati, na igralištu iznad Javne garaže na Ilijinoj glavici, organizira humanitarnu malonogometnu utakmicu u kojoj će sudjelovati predstavnici Grada i župe.

– Prikupljenim sredstvima želimo pomoći našem župljaninu Peru Matani kojem je, nakon što je prebolio teški oblik COVIDA 19, potrebna rehabilitacija. Sve one koji to žele, pozivamo i potičemo da nam se priključe. Svi koji žele pomoći i uključiti se u ovu akciju, a nisu u mogućnosti doći na igralište u subotu 26. lipnja 2021., to mogu napraviti i uplatom na račun župe HR 9125000091101377744 s naznakom ‘za Pera Matanu’. Pomažući jedni drugima u nošenju životnog bremena, ljubeći jedni druge, svima svjedočimo da je Bog ljubav – poručuju iz organizacije.

Pročitajte još

ČESTITKE FATOVIĆU Barakude izgubile od Australaca

Dulist

FOTO Štrumpfovi podignuli pokal na Mihajlu!

Dulist

EUROPA KUP ‘Pituri’ putuju u Austriju!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija