Grad

U srijedu će se promet Obalom Stjepana Radića povremeno zatvarati!

Placa Gruz

Zbog izvođenja zahtjevnih radova na montaži nosive čelične konstrukcije u sklopu izvođenja radova na rekonstrukciji place Gruž investitora Sanitat d.o.o., u srijedu, 20. prosinca dolazit će do povremenog zatvaranja prometa Obalom Stjepana Radića, javljaju iz Grada Dubrovnika.

Naime, zbog potrebe dopreme, prijenosa i montaže četiri velika elementa nosive čelične konstrukcije place Gruž u srijedu od 9:00 do 19:00 sati, planirano je promet Obalom Stjepana Radića zatvarati na trideset minuta svaka dva sata.

Tijekom čitavog trajanja radova javni gradski prijevoz odvijat će se alternativnim pravcima o čemu je javnost detaljno obavijestio Libertas Dubrovnik, dok će se osigurati neometano propuštanje vozila hitne pomoći i drugih interventnih službi.

Promet svim vozilima, osim interventnim, bit će onemogućeno u polusatnim intervalima (koliko otprilike traje iskrcaj elemenata čelične konstrukcije s kamiona i njihov prebačaj na tržnicu). Prolazak u ostalom vremenu će se dozvoliti, a sukladno situaciji na terenu.

Placa Gruz radovi operativni prostor

Kako bi se osiguralo što urednije odvijanje prometa s manje zastoja, djelatnici prometnog redarstva rasporedit će se na križanju na Solskoj bazi te će se kao zaobilazna cesta za kretanje vozila koristit ulica Andrije Hebranga (dvosmjerno) i ulice Dr. Ante Starčevića – Splitski put – Vladimira Nazora.

-Prometni redari upravljat će prometom i na križanju Ilijna glavica gdje se očekuje veće prometno opterećenje. Građani se mole za razumijevanje i strpljenje jer se zbog kompleksnosti ovih zahvata u završnoj fazi temeljite rekonstrukcije gruške place nije moglo pristupiti drugim rješenjima – navode iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

I DALJE IMA NEDOSTATAKA Dom za starije u Gružu još čeka suglasnost protupožarnog inspektora!

Dulist

POVIJESNI TRENUTAK Počinje gradnja Doma umirovljenika ispod bolnice!

Dulist

PARTICIPATIVNO BUDŽETIRANJE Do 30. lipnja dajte glas najboljem projektu u vašem kotaru

Dulist