Kultura

U sklopu Dubrovačkog zimskog festivala otvara se Scena Bursa!

Scena Bursa u Kazalištu Marina Držića otvara se za javnost u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala! Predstave “Tejp” (5. prosinca u 20 sati) i “10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života” (9. prosinca u 20 sati) bit će prve izvedbe na maloj sceni dubrovačkog teatra nakon pandemije.

“Tejp” je komad Stephena Belbera u izvedbi Filipa Riđičkog, Matije Čigira i Sare Stanić, te u režiji Kristine Grubiše. Psihološka igra između troje prijatelja koja progovara o traumatičnom iskustvu iz prošlosti i različitim percepcijama tog događaja zbog čega se njihovo prijateljstvo dovodi u pitanje.
“10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života” je predstava autora / glumca Ivana Ožegovića koja prati prolazak jednog momka kroz različite životne situacije vežući glazbu koju sluša uz ljubavne dogodovštine. Na komičan način se obrađuju ozbiljne i manje ozbiljne teme. Žanrovski je predstava romantična rock komedija. Obiluje hrabrim humorom, ali ne nedostaje i upliva u filozofske vode.

Pročitajte još

FOTO Susret riječi sa Slavicom Stojan i Vesnom Čelebić

Dulist

[FOTO] Predstavljen program 74. Igara, očekuju nas četiri dramske premijere

Dulist

‘Na početku bijaše hrid’ Slavice Stojan, ukoričena povijest Dubrovnika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija