DuList IN

U MLINIMA Storytelling event ‘Priče iz ljetnikovca – umijeće preživljavanja’

zupa dubrovacka

Povodom Dana općine Župa dubrovačke, u subotu, 25. svibnja s početkom u 18.30 na povijesnom lokalitetu ljetnikovca Bettera u Mlinima održat će se predavanje ‘Priče iz ljetnikovca – umijeće preživljavanja’. Riječ je o tzv. storytelling eventu, a predavač je Vedran Mezei, turistički vodič i autor romana: ‘Tu sam!’ i ‘Treći ključ’. Događaj je besplatan i nije se potrebno prethodno najavljivati.

Teme predavanja su zanimljivosti iz života povijesnih ličnosti u doba Dubrovačke Republike i priče vezane uz epidemije kuge i španjolske gripe na dubrovačkom području.

Ovim događajem ujedno se predstavljaju i dva nova programa namijenjena turistima u nadolazećoj turističkoj sezoni. Riječ je također o storytelling eventima i to onome u Cavtatu: ‘Inspiring Lives – Everlasting Legends’ koji se od sredine travnja održava svakoga petka u hotelu Croatia u organizaciji Turističke zajednice općine Konavle i Jadranskih luksuznih hotela. Drugi događaj pod nazivom ‘Dark Times – Bright Souls’ počinje u lipnju i traje do kraja listopada. Sufinancira se sredstvima Turističke zajednice općine Župa dubrovačka i održavat će se utorkom kraj crkve svetog Roka u Mlinima. Predavač i autor ovih programa je Vedran Mezei.

Pročitajte još

MIA BEGOVIĆ UŽIVA U ULOZI BAKE Dušo moje duše, srićo moje sriće, blagoslovljeno ti bilo!

Dulist

POSLUŠAJTE SINGL JOSIPA BAČIĆA ‘S nonom sam vježbao pjevati još dok nisam praktički znao ni pričati’

Dulist

PLESNI STUDIO LAZARETI NA ADRIATIC DANCE FESTU ‘Velika konkurencija i odličan plasman naših cura!’

Dulist