Crna kronika

U kući 23-godišnjaka u Župi dubrovačkoj pronađeni amfetamini, prodavao ih preko maloljetnika

U kući 23-godišnjaka u Župi dubrovačkoj pronađeni amfetamini, prodavao ih preko maloljetnika

U kući u Župi dubrovačkoj koju koristi 23-godišnjak u ponedjeljak su pronađeni amfetamini.

-Temeljem naloga Općinskog suda u Dubrovniku policijski službenici Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave su tijekom poslijepodnevnih sati u ponedjeljak, 25. listopada, pretražili kuću u Župi dubrovačkoj koju koristi 23-godišnjak. Pretragom je skriveno u zelenilu na terasi kuće pronađeno, i uz potvrdu oduzeto, sedam pvc pakiranja u kojima se nalazilo ukupno 660 grama amfetamina i manja količina marihuane i ulja cannabisa – navode u priopćenju iz policije.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni, radi prodaje, nabavio najmanje 910 grama amfetamina od čega je 250 grama dao maloljetniku da u njegovo ime obavlja preprodaju, a spomenutih 660 grama držao za sebe.

Maloljetnik je u društvu roditelja policiji predao 250 grama amfetamina te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za mladež zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Zbog istog kaznenog djela osumnjičeni 23-godišnjak je uhićen i uz kaznenu prijavu jutros predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, dok je za posjedovanje marihuane i ulja cannabisa prekršajno sankcioniran.

Pročitajte još

PROMETNA KOD LERA Automobil naletio na pješaka, ima ozlijeđenih

Dulist

‘Plavci’ ispisali skoro 740 kazni

Dulist

Zbog pijane vožnje kažnjen s 1.350 eura i zabranom upravljanja

Dulist