Crna kronika

U kući 23-godišnjaka u Župi dubrovačkoj pronađeni amfetamini, prodavao ih preko maloljetnika

002amafetamin

U kući u Župi dubrovačkoj koju koristi 23-godišnjak u ponedjeljak su pronađeni amfetamini.

-Temeljem naloga Općinskog suda u Dubrovniku policijski službenici Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave su tijekom poslijepodnevnih sati u ponedjeljak, 25. listopada, pretražili kuću u Župi dubrovačkoj koju koristi 23-godišnjak. Pretragom je skriveno u zelenilu na terasi kuće pronađeno, i uz potvrdu oduzeto, sedam pvc pakiranja u kojima se nalazilo ukupno 660 grama amfetamina i manja količina marihuane i ulja cannabisa – navode u priopćenju iz policije.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni, radi prodaje, nabavio najmanje 910 grama amfetamina od čega je 250 grama dao maloljetniku da u njegovo ime obavlja preprodaju, a spomenutih 660 grama držao za sebe.

Maloljetnik je u društvu roditelja policiji predao 250 grama amfetamina te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za mladež zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Zbog istog kaznenog djela osumnjičeni 23-godišnjak je uhićen i uz kaznenu prijavu jutros predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, dok je za posjedovanje marihuane i ulja cannabisa prekršajno sankcioniran.

Pročitajte još

Brzom intervencijom ugašen požar uz magistralu kraj skretanja za Bosanku

Dulist

Požar na Pelješcu pod nadzorom, vatrogasci rade na sanaciji

Dulist

DORH ponovno uložio žalbu i traži produljenje istražnog zatvora za Albanku Ymeri

Dulist