Županija

Turistička zajednica Županije na sajmu u Poljskoj

tz poljska 1

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije prvi put nastupa na međunarodnom sajmu turizma, sporta i nautičke opreme GLOBalnie koji se 24. put održava od 23. – 25. ožujka 2018. u Katowicama u Poljskoj.

Nastupamo na štandu od 18 m2 zajedno s turističkim zajednicama Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske, Zadarske i Ličko-senjske županije.

Sajam ima za cilj pokazati što je trenutno najbolje u turističkom poslovanju. Ponude posvećene obiteljima i pojedincima, ljubiteljima povijesti i kulture, entuzijastima agroturizma i ekoturizma, te svim aktivnostima na otvorenome, kao i proizvođačima rekreacijske i sportske turističke opreme naći će se na preko 200 štandova na izložbenom prostoru od oko 7000m2.

U maratonu pratećih događanja sudionici će imati priliku uživati ​​u glazbenim emisijama, ukusnim zalogajima iz cijelog svijeta i dijeliti poslovno iskustvo s drugima.

Dubrovačko-neretvansku županiju je u 2017. godini posjetilo 75.500 turista iz Poljske, koji su ostvarili 530.000 noćenja i nalaze se na visokom trećem mjestu po broju ostvarenih noćenja.

Pročitajte još

TKO JE U PONEDJELJAK BEZ STRUJE HEP najavio prekid opskrbe električnom energijom

Dulist

ONEČIŠĆENJE MORA NA KORČULI Kupanje privremeno zabranjeno na dvije plaže

Dulist

IZ POLICIJE UPOZORAVAJU Sve je više kaznenih djela računalne prijevare, ne nasjedajte! Prijavite!

Ivana Mijić Vulinović