Aktualno

Turistička zajednica županije na sajmu u Parmi, očekuje se preko 130 tisuća posjetitelja

U Parmi se od 9. do 17. rujna 2023. godine održava kamping sajam ‘Il Salone del Camper’ na kojem nastupa i Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije.

Na zajedničkom štandu od 16m2 se predstavljaju i turističke zajednice Splitsko-dalmatinske, Zadarske, Šibensko-kninske i Ličko-senjske županije, kao i udruga Top kamping Hrvatska, navode iz TZ-a DNŽ.

-S obzirom na dugo trajanje sajma prvih 5 dana će se predstaviti TZ Dubrovačko-neretvanske, Zadarske i Šibensko kninske županije, a slijedećih 5 dana TZ Splitsko-dalmatinske i Ličko-senjske županije. Sajam Il Salone del Camper održava se po 14 put u izložbenom prostoru Fiere di Parma, a okuplja brojne profesionalce iz turizma, te je među najposjećenijim kamping sajmovima u Europi. Na izložbenom prostoru od oko 80.000 m2 izlaže 350 izlagača, a očekuje se preko 130.000 posjetitelja – ističu u priopćenju.

Od početka godine do 31.8. u Dubrovačko-neretvanskoj županiji ostvareno je 39.440 dolazaka i 137.372 noćenja talijanskih turista, što je u odnosu na prethodnu godinu 5 posto više u dolascima i 1.5 posto manje u ostvarenim noćenjima.

Pročitajte još

ZBOG RADOVA U utorak privremeno zauzet dio Ulice dr. Ante Starčevića

Dulist

POLICIJA TREBA POMOĆ Iznajmljivači javite ako vam se nisu pojavili gosti!

Dulist

U UTORAK Cesta u Šumetu zatvorena za promet

Dulist