Crna kronika

Traže se ostali sudionici tučnjave

policija logo mup 5385

Dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su 21-godišnjak i 28-godišnjak

zajedno sa za sada više nepoznatih osoba počinitelji kaznenog djela sudjelovanja u tučnjavi na štetu 28-godišnjaka. Sumnjiči ih se da su 23. prosinca u ranim jutarnjim satima u ulici Sv. Dominika, a potom ispred i u dubrovačkoj bolnici, sudjelovali u tučnjavi kojom prilikom su 28-godišnjaku nanijeli osobito teške tjelesne ozljede, koji je zajedno s još dvije muške osobe, u dobi od 26 i 28 godina, također s vidljivim tjelesnim ozljedama, tog jutra zatečen u dubrovačkoj bolnici nakon zaprimljene dojave o oštećenju vrata. Ostaloj dvojici, 26-godišnjaku i 28-godišnjaku, su u dubrovačkoj bolnici konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Dvojica osumnjičenih, 21-godišnjak i 28-godišnjak, su danas, 29. prosinca uz kaznenu prijavu dovedeni u nadležno državno odvjetništvo u Dubrovniku.
Također je utvrđeno da je teško ozlijeđeni 28-godišnjak počinitelj oštećenja stakla na vratima u dubrovačkoj bolnici te protiv njega redovnim putem slijedi kaznena prijava zbog uništenja i oštećenja tuđe stvari.

Banner 300x250 DU 1

U koordinaciji s nadležnim državnim odvjetništvom kriminalističko istraživanje se nastavlja s ciljem otkrivanja ostalih sudionika, odnosno utvrđivanja svih okolnosti počinjenja ovog kaznenog djela.
 

Pročitajte još

DORH traži strožu kaznu za Klevisu Ymeri jer je skrivila smrt dvije mlade osobe

Dulist

POKUŠAJ UBOJSTVA NA KORČULI Podignuta optužnica protiv 29-godišnjaka

Dulist

TJEDNO IZVJEŠĆE Zabilježena 21 prometna nesreća

Dulist