Crna kronika

Traže se ostali sudionici tučnjave

policija logo mup 5385

Dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su 21-godišnjak i 28-godišnjak

zajedno sa za sada više nepoznatih osoba počinitelji kaznenog djela sudjelovanja u tučnjavi na štetu 28-godišnjaka. Sumnjiči ih se da su 23. prosinca u ranim jutarnjim satima u ulici Sv. Dominika, a potom ispred i u dubrovačkoj bolnici, sudjelovali u tučnjavi kojom prilikom su 28-godišnjaku nanijeli osobito teške tjelesne ozljede, koji je zajedno s još dvije muške osobe, u dobi od 26 i 28 godina, također s vidljivim tjelesnim ozljedama, tog jutra zatečen u dubrovačkoj bolnici nakon zaprimljene dojave o oštećenju vrata. Ostaloj dvojici, 26-godišnjaku i 28-godišnjaku, su u dubrovačkoj bolnici konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Dvojica osumnjičenih, 21-godišnjak i 28-godišnjak, su danas, 29. prosinca uz kaznenu prijavu dovedeni u nadležno državno odvjetništvo u Dubrovniku.
Također je utvrđeno da je teško ozlijeđeni 28-godišnjak počinitelj oštećenja stakla na vratima u dubrovačkoj bolnici te protiv njega redovnim putem slijedi kaznena prijava zbog uništenja i oštećenja tuđe stvari.

U koordinaciji s nadležnim državnim odvjetništvom kriminalističko istraživanje se nastavlja s ciljem otkrivanja ostalih sudionika, odnosno utvrđivanja svih okolnosti počinjenja ovog kaznenog djela.
 

Pročitajte još

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist