Aktualno

TOP 10 NAJČITANIJIH VIJESTI Donosimo što ste čitali u 2019. godini

new web

Iza nas je 2019. godina u kojoj smo za vas pripremili brojne članke. U nastavku vam donosimo ljestvicu TOP 10 članaka koje ste najviše puta kliknuli u protekloj godini.

Na prvom mjestu naših najčitanijih članaka nalazi se onaj o oproštaju rodbine, prijatelja i braće po oružju od junaka obrane Srđa Cvijeta Antunovića u Moluntu koji nas je napustio sredinom prosinca u 50. godini života.

Drugo je pak mjesto zauzela tragedija u Hidroelektrani Dubrovnik u Platu koja je definitivno obilježila proteklu godinu. Gubitak triju mladih života zavio je Dubrovnik u crno, a njihove obitelji u potrazi su za istinom i nakon godine dana od tragedije.

Na trećem mjestu nalazi se vijest o nemilom događaju koji se odvio krajem svibnja ispred noćnog kluba Revelin, a prilikom kojeg je zaštitar brutalno pretukao 27 – godišnjeg mladića. Ta vijest jedna je od onih koje su u 2019. godini uzdrmala Dubrovčane pa nije ni neobično da su budno pratili rasplet ove situacije.

Na četvrto mjesto dospio je naš članak o novom hotelu obitelji Bošković kojeg grade u Brsečinama, a kojem ste također ‘poklonili’ bojne klikove.

Jako su vas zanimali i ovogodišnji porezni dužnici koje je objavila Porezna uprava, a među kojima su se našle mnoge pravne i fizičke osobe iz Dubrovačko – neretvanske županije te se ta vijest našla na petom mjestu naših najčitanijih vijesti.

Veliku pozornost privukao je i boravak ‘Vatrenog’ Luke Modrića koji je sa suprugom uživao u gradu u subotnjem izlasku te je vašim ‘klikovima’ ova vijest dospjela na šesto mjesto.

Na sedmom je pak mjestu članak o pronađenom tijelu naše mlade sugrađanke, 28 – godišnje Dubrovkinje kod Hotela Palace čija je smrt protresla dubrovačku javnost.

Na osmo mjesto dospio je naš članak o Vili Regenhart, poznatijoj kao bivše odmaralište ‘Jugobanka’ u Svetom Jakovu u kojoj smo otkrili leglo droge pa čak i skvotera.

Oduševila vas je i naša priča o konavoskoj travarki Katiji Rilović koja je s nama podijelila svoju ljubav prema izradi prirodnih pripravaka te se ona nalazi na devetom mjestu.

Na desetom mjestu članak je o Libertasovu vozaču Pijeviću koji je prilikom okupljanja predstavnika Sindikata hrvatskog vozača te vozača Libertasa tvrdio da ga je direktor bez dokaza optužio za krađu goriva.

Pročitajte još

Četiri sveučilišna odjela postaju fakulteti!

Dulist.hr

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

Počinje izgradnja novog parkirališta u Novoj Mokošici

Dulist