Vaše vijesti

‘Tko to baca svoj kućni otpad u čistu prirodu?’

Jadranka Šimunović, voditeljica Zelenih kontakata, poslala je medijima detalje o ‘ekocidu’ iznad Velikog mokoškog potoka nedaleko od Petrova sela.

-Otvoreni eko apel! Jučer smo dobili uznemirene dojave naših sugrađana preko naših Zelenih kontakata kako je netko bacio svoj kućni glomazni otpad u čistu prirodu poviše Velikog mokoškog potoka nedaleko Petrova sela! Tko to baca svoj kućni otpad u čistu prirodu? Gdje su komunalni redari da ovo zaustave jer je i požarni put Mokošica – Petrovo selo postao također odnedavno divlje odlagalište gdje neki građani bacaju šut i kućni glomazni otpad! Uz divlja odlagališta na ovom požarnom putu napreduje i divlja gradnja također… Pa se pitamo zajedno s našim sugrađanima gdje su komunalne i građevinske inspekcije da ovo zaustave?Molimo žurno očitovanje i Komunalnih inspekcijskih i građevinskih službi – istaknula je Šimunović.

‘Izvidi su u tijeku’
Poslali smo upit i Odsjeku za komunalno redarstvo. Voditelj Odsjeka Miho Šutalo za DuList je istaknuo kako su danas zaprimili dojavu o navedenom otpadu. ‘Izvidi su tijeku’, dodao je.

Foto: Privatna arhiva

 

Pročitajte još

NEUGODNO ISKUSTVO ČITATELJICE U BUTIZI Pršutu je istekao rok prije mjesec dana. Nastavili su ga prodavat’ i nakon mog upozorenja

Dulist

[FOTO] Proslava Dana državnosti Hrvatske u New Yorku

Dulist

Čitateljica upozorila na onečišćenje ispod Boninova: ‘Prijavljeno je’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija