Vaše vijesti

‘Tko to baca svoj kućni otpad u čistu prirodu?’

'Tko to baca svoj kućni otpad u čistu prirodu?'

Jadranka Šimunović, voditeljica Zelenih kontakata, poslala je medijima detalje o ‘ekocidu’ iznad Velikog mokoškog potoka nedaleko od Petrova sela.

-Otvoreni eko apel! Jučer smo dobili uznemirene dojave naših sugrađana preko naših Zelenih kontakata kako je netko bacio svoj kućni glomazni otpad u čistu prirodu poviše Velikog mokoškog potoka nedaleko Petrova sela! Tko to baca svoj kućni otpad u čistu prirodu? Gdje su komunalni redari da ovo zaustave jer je i požarni put Mokošica – Petrovo selo postao također odnedavno divlje odlagalište gdje neki građani bacaju šut i kućni glomazni otpad! Uz divlja odlagališta na ovom požarnom putu napreduje i divlja gradnja također… Pa se pitamo zajedno s našim sugrađanima gdje su komunalne i građevinske inspekcije da ovo zaustave?Molimo žurno očitovanje i Komunalnih inspekcijskih i građevinskih službi – istaknula je Šimunović.

'Tko to baca svoj kućni otpad u čistu prirodu?'

‘Izvidi su u tijeku’
Poslali smo upit i Odsjeku za komunalno redarstvo. Voditelj Odsjeka Miho Šutalo za DuList je istaknuo kako su danas zaprimili dojavu o navedenom otpadu. ‘Izvidi su tijeku’, dodao je.

Foto: Privatna arhiva

 

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist