Sport

TKO JE BIO NAJBOLJI? Odigrano 11. kolo 41. prvenstva u stolnom tenisu

TKO JE BIO NAJBOLJI? Odigrano 11. kolo 41. prvenstva u stolnom tenisu

U jedanaestom kolu 41. prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu 1. lige ekipa ‘Dr. Čolić’ pobijedila je ekipu ‘Dubrovnik’ rezultatom 4:3.

Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Dr. Čolić) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Dariom Petkovićem. U pobjedničkoj ekipi Dario Petković ostvario je jednu pojedinačnu pobjedu. Poraženoj ekipi dvije pojedinačne pobjede donio je Mario Obrovac, uz dva izgubljena seta, dok je Antonio Giron svojoj ekipi donio jednu pojedinačnu pobjedu.

Ekipa ‘Marinkolor’ pobijedila je ekipu ‘Orlando’ rezultatom 7:0. Najbolja igračica susreta bila je Lidija Vranješ (Marinkolor) koja je svojoj ekipi donijela dvije pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustila niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Joško Martinović donio je dvije pojedinačne pobjede, uz dva izgubljena seta dok je Barbara Vlahović donijela isto tako dvije pojedinačne pobjede ali uz tri izgubljena seta. Pobjedničkoj ekipi Josip Martinović i Joško Martinović donijeli su pobjedu u paru.

Ekipa ‘OŠ Cavtat Konavljanin’ pobijedila je ekipu ‘Šampinjoni ZLD’ rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Jurica Prpić (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Vedran Đurđević ostvaro je dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali s nešto slabijim omjerom dobivenih popena dok je Vlaho Car donio dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set. Pobjedničkoj ekipi pobjedu u paru donijeli su Vlaho Car i Vedran Đurđević.

Ekipa ‘Srđ’ pobjedila je ekipu ‘Aragosa travel’ rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Ivo Miličić (Srđ) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Milanom Rezo. U pobjedničkoj ekipi Branko Golik i Milan Rezo ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Poraženoj ekipi dvije pojedinačne pobjede donijeli su svaki po jednu Robert Kralj i Goran Raspopović.

Ekipa ‘Soul caffe’ pobijedila je ekipu ‘Samo lagano’ rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Pavlom Radonićem. U pobjedničkoj ekipi po dvije pojedinačne pobjede donijeli su Ivo Šarić, bez izgubljenog seta ali s nešto slabijim skorom osvojenih poena i Pavle Radonić uz jedan izgubljeni set.

Nakon 11. kola u 1. Ligi na prva tri mjesta nalaze se ekipe Marinkolor s osvojenih maksimalnih 22 boda, OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 21 bodova i Dr. Čolić s osvojenih 19 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 11. kola su Filip Mikulić (Dr Čolić), Marko Venier (Marinkolor) i Milo Stražičić (Soul caffe).

Najbolji parovi nakon 11. kola su Vlaho Car/Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Filip Mikulić/Dario Petković (Dr Čolić) i Marijo Obrovac/Maro Šimunović (Dubrovnik).

U jedanaestom kolu 2. lige ekipa ‘Luka Sorkočević’ pobjedila je ekipu ‘Jug’ rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Juraj Hrćan (Luka Sorkočević) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem i bratom Andrejem Hrćanom. U pobjedničkoj ekipi po dvije pojedinačne pobjede donijeli su Andrej Hrćan uz jedan izgubljeni set i Viktor Lenert uz isto tako jedan izgubljeni set.

Ekipa ‘Lapad kolor’ pobjedila je ekipu ‘OŠ Gruda Gruda’ rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Teo Kasač (Lapad kolor) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Brunom Soldo. U pobjedničkoj ekipi po dvije pojedinačne pobjede donijeli su Borna Ramljak uz jedan izgubljeni set i Bruno Soldo uz tri izgubljena seta.

Ekipa ‘Shaolin express’ pobjedila je ekipu ‘OŠ Gruda Popovići’ rezultatom 4:3. Najbolja igračica susreta bila je Sandra Đurišić (OŠ Gruda Popovići) koja je svojoj ekipi donijela dvije pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustila je četiri seta. U pobjedničkoj ekipi Adem Gušić, Goran Brajković i Slobodan Ljepava ostvarili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedničkoj ekipi pobjedu u paru su donijeli Goran Brajković i Adem Gušić. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvarila je Petra Raos.

Ekipa ‘OŠ Gruda Ljuta’ pobjedila je ekipu ‘Libertas klinci’ rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Antonio Maslać (OŠ Gruda Ljuta) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Lukom Đivanovićem. U pobjedničkoj ekipi su Maro Dobrašin i Luka Đivanović ostvarili svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi dvije pojedinačne pobjede ostvario je Mario Mozara uz dva izgubljena seta.

Nakon 11. kola u 2. Ligi na prvom mjestu nalazi se ekipa Lapad kolor s 22, na drugom mjestu Luka Sorkočević s 21 dok je na trećem mjestu ekipa Shaolin express s osvojenih 18 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 11. kola su Bruno Soldo (Lapad kolor), Juraj Hrćan (Luka Sorkočević) i Borna Ramljak (Lapad kolor).

Najbolji parovi nakon 11. kola su Andrej Hrćan/Juraj Hrćan (Luka Sorkočević), Nora Bećir/Sandra Đurišić (OŠ Gruda Popovići) i Teo Kasač/Bruno Soldo (Lapad kolor).

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr