DuList PROMO

TEN 11 Snack corner gdje burger ili pizza nisu fast food

Ten 11 Marketing 227

Nakon što se jednom proba ukusna hrana koju u svojoj ponudi ima Ten 11, lako se dolazi do zaključka kako ga se nikako ne može ubrojiti u još jedan od fast foodova u Dubrovniku. Naime, ovaj snack corner na skretanju za Čokolino jako puno truda ulaže u pronalaženje odgovarajućih i kvalitetnih namirnica i kreiranju svog menija.

Vrijedan tim pod vodstvom obitelji Avdić kroz jutarnje sate nabavlja namirnice te priprema tijesta i umake za taj dan. Koristi se isključivo svježe meso i povrće. Kolutići luka se karameliziraju, marinade i umaci se pripremaju i dodaju svježi začini. Kiseli kukumari su također proizvod ‘kuće’kao i poznati jogurt umak čiji sastojci su strogo čuvana tajna. Dostava kreće od podne pa sve do 1 i 45 ujutro, dok se pizze dostavljaju od 16 zbog svakodnovno freške izrade tijesta. Prema stranici dobartek.hr burger naziva S4 je najprodavaniji burger u gradu, a sastoji se od 100 posto junećeg mesa, kućnog umaka, karameliziranih kolutića luka, cheddar sira, domaćih kiselih kukumara i hrskave pancete. Specijalitet kuće Parmigiannini burger je pravo remek djelo, a sastoji se od junećeg mesa, rikule, karameliziranog luka, camembert sira, hrskave pancete, jalapeno papričica te umaka od zrnatog senfa. Glavni sastojak je parmezan Parmigiano Reggiano u obliku hrskavog listića koji se nalazi u burgeru i u churrosima koji se poslužuju uz burger.

Od pizza se posebno izdvajaju dvije pizze; Masa je mama – pizza posebno osmišljena za sportaše i rekretivce koji žele poraditi na masi tijela te kebab pizza s domaćim umakom od jogurta. Od pilećih specijaliteta najtraženija je Mumba sendvič pripremljen od piletine, umaka od dimljenog povrća, umaka od cheddar i zdenka sira, kolutića od luka, hrskave pileće kožice. Sendvič Pile Lebanon je specifičan po piletini koja je odležala u marinadi od pet začina i svježem povrću. PrimaDona i Polo sve su samo ne obične tortilje. Obje od piletine, različito pripremljene, zdrava su i dostojna zamjena objedu.

Posjetite ovaj snack corner koji poslužuje vrlo kvalitetna, a opet brzo pripremljena jela ili naručite na broj telefona 020 333 001.

Pročitajte još

LIBERTAS MEĐUNARODNO SVEUČILIŠTE Prijave u tijeku!

Dulist

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada