Grad

‘TATA JE TATA’ PONOVNO POKREĆE AKCIJU Skupljaju se sredstva za dva bitna uređaja!

tata je tata studentski dom aukcija stipendije 4

‘Tata je tata’ ponovno pokreće humanitarnu akciju, ovoga puta njihovu najveću akciju do sada. Na zamolbu pročelnika službe za kirurgiju dr. medicine Ivice Stojanovića i dubrovačke bolnice, za nabavku dva vrlo bitna uređaja koja će poboljšati učinkovitost liječenja, smanjiti bolnost bolesnika, povećati sigurnost i smanjiti dane bolovanja.

-Kroz našu akciju koja je zaista izazovna, pokušali bi zajedničkim snagama skupiti sredstva za kupnju endoskopskog stupa zbog sve većeg broja operacija ( 3-4 operacije dnevno) i zbog dotrajalosti postojećeg uređaja koji je tehnički i funkcionalno ograničen. Endoskopske operacije uključuju kolecistektomije, hernie, karcinome debelog crijeva, apendektomije, explorativne laparoskopije, dječje kirurgije i slično, što vam vjerujem dovoljno govori o važnosti nabavke ovog uređaja čija je cijena 75 956 Eura ( s PDV-om) – stoji u objavi na Facebook stranici ‘Tata je tata’.

Osim ovog uređaja, skupljaju se donacije i za još jedan ključan instrument.
-Drugi uređaj koji bi uveliko smanjio boravak bolesnika u bolnici je Laser mini Leonardo 10 kojim bi operirali pilonidalne sinuse i analne fistule od kojih pati 60% populacije – kazali su te dodali: ‘Navedenim instrumentom bi bolesnik praktički dan iza operacijskog zahvata bio sposoban za rad, a do sada, klasičnim načinom, operativni zahvat je trajao dugo uz veliku bolnost, dugo cijeljenje rane, a time i dugo bolovanje. Cijena Mini Lasera Leonarda je 31.250,00 Eura (s PDVom)’.

Možete sudjelovati u ovoj akciji uplatom na ovaj poseban račun HPB-a HR7923900011500284063 koji je otvoren isključivo za ovu namjenu, ili preko QR cod računa.

PHOTO 2024 09 05 10 52 08

-Izazov je zaista velik, ali krajnji cilj je zaista plemenit i značajan za cijelu našu zajednicu, za sve naše sugrađane, za naš Grad i za sve nas koji ćemo se možda jednom i sami naći u potrebi. Hvala Vam od srca svima dragi ljudi – napisali su na kraju objave ‘Tata je tata’.

Pročitajte još

Lukrecija Pavlović Ujdur nova je ravnateljica Osnovne škole Župa dubrovačka

Dulist

NOVI TREND Stolice za rezervaciju ‘zastarile’, vozači parking našli u traci za prestrojavanje

Dulist

[FOTO] Postavljena nova prometna signalizacija na potezu od Boninova do Pila

Dulist