Aktualno

TATA JE TATA: Hvala svima na podršci dragi ljudi, vi ste kao i vazda naš glavni ‘forte’

tata je tata

Iz Udruge Tata je tata obavijestili su o tome kako je još jedna akcija Božić prije Božića završena, te su informirali o svojim ostalim aktivnostima

– Nekoliko puta smo uplatili za obitelj u teškoj socioekonomskoj situaciji , za potrebe liječenja jednog člana obitelji, kojega smo i osobno vozili u bolnicu.
Iskreno i posebno bi se zahvalili gosparu Pavu Lučiću iz Župe na doniranom autu koji je poklonjen jednom samohranom ocu. Hvala Pavo ljudino naša! Ovo je treće auto donirano preko naše grupe.
Iza nas je uspješno odrađena akcija za obitelj Hasan i malog Lukasa gdje je obitelj skupila dovoljno za potrebe stolice za školski prijevoz, za daljnje lječenje i druga pomagala koja naš Lukas treba. Veliko Vam hvala u ime našeg Lukija još jednom.
Akcija za Luciju još uvijek traje, i o ovoj najvećoj humanitarnoj akciji koju ćemo u dogovoru s obitelji Tevšić kroz koji dan privoditi kraju, obavijestiti ćemo vas naknadno. Za Luciju ćemo iscrpiti sve moguće zahvale koje postoje.
Sva uplaćena sredstva i za Lukasa i za Luciju, idu izravno na račun njihovih obitelji (mi smo samo bili medij podrške ovim obiteljima) za potrebe daljnjeg liječenja, terapija i raznih zaista preskupih pomagala koje ovo dvoje naših malih anđela trebaju. Veliko Vam hvala na nevjerojatnoj podršci.

Upravo je završena još jedna velika uspješna Božićna akcija gdje smo ove godine osigurali ogromne spenze za osam obitelji u teškoj socioekonomskoj situaciji koje su uključivale higijenske potrepštine, prehrambene namirnice, meso, voće i povrće dostatne za idućih mjesec dana za obitelji, ali smo isto tako kupili i neke tehničke uređaje koji su im trebale.
Naša je pomoć išla od Primorja, preko Grada pa sve do Konavala. Kupovali smo poklone, odjeću i obuću za preko dvadeset djece kojima smo s ponosom možemo reći, osigurali dostojan Božić.
Naša udruga je kao i svake godine razveselila poklonima i donacijama desetke korisnika Centra za rehabilitaciju Josipovac, koje svake godine tradicionalno posjećujemo, kao i udrugu za osobe intelektualnim teškoćama Rina Mašera i djecu Dječjeg doma Maslina. Veselja i smijeha nije nedostajalo ni ove godine. Još jedna uspješna akcija Božić prije Božića je iza nas.

Ukoliko želite podržati naš rad ili postati biti dio naše udruge, možete uplatiti na račun HPB HR8823900011101366357 (naziv klijenta: Humanitarna udruga Tata je Tata Dubrovnik) ili možete uplatiti izravno preko ponuđenog koda.

Hvala vam svima na podršci dragi ljudi, vi ste kao i vazda naš glavni ‘forte’.
Hvala na svakom euru. Hvala na svim onim porukama podrške i na lijepim riječima. Posebno i veliko hvala svim dubrovačkim medijima na velikoj podršci, bez vas ne bismo uspjeli.

Hvala što će se ova naša priča i dalje pisati, zahvaljujući vama. Hvala što nam vjerujete u vremenima kada je povjerenje u dobro poljuljano.
Veliko vam hvala svima! . poručuju iz Udruge.

Pročitajte još

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist