Sport

ŠVICARCI, PORTUGALCI, AUSTRIJANCI, HRVATI… Interes za Arenu Lapad iznenadio gradonačelnika!

ŠVICARCI, PORTUGALCI, AUSTRIJANCI, HRVATI... Interes za Arenu Lapad iznenadio gradonačelnika!

Interes za Arenu Lapad me je iznenadio – rekao je ovog utorka gradonačelnik Mato Franković odgovarajući na pitanja novinara na ovu temu. Prema njegovim riječima interes za izgradnju Arene Lapad su iskazali investitori iz Švicarske, Austrije, Portugala pa i iz Hrvatske.
– Želio sam da interes bude velik, ali je zasad po upitima toliko velik zasad da ne mogu vjerovati – rekao je gradonačelnik.
-Dobili smo cijeli niz upita. Upravo danas je zvala tvrtka iz Švicarske pitati dodatne informacije i detalje. Prije mjesec i pol dana je tvrtka iz Portugala preuzela cjelokupnu dokumentaciju i rekli su da će se javiti. Kod mene je nedavno bio jedan investitor iz Austrije, predstavnik jednog velikog koncerna trgovačkih lanaca, najvećeg u Europi, koji je isto tako iskazao interes. Rekao je da rade kalkulacije i da će se vrlo vjerojatno javiti – naveo je nekoliko detalja gradonačelnik te poručio: Zasad to zvuči dobro.
Uz strane investitore, pojavila su se i dva upita s hrvatskog tržišta.
-Za sad izgleda optimistično i interes postoji – rekao je.

Inače, Grad Dubrovnik je krajem kolovoza raspisao javni poziv za iskaz interesa za izgradnju Arene Lapad. Rok je do 13. listopada.

 

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr